نماد سایت مجله روانشناسی رابینیا

در جلسه مشاوره خانواده چه بگوییم

در جلسه مشاوره خانواده چه بگوییم

در جلسه مشاوره خانواده چه بگوییم

  • در جلسه مشاوره خانواده چه بگوییم

    اگر شما هم جز آن دسته افرادی هستید که برای اولین بار به مشاور خانواده مراجعه می‌کنید، ممکن است این سوال در ذهنتان شکل بگیرد که در جلسه مشاوره خانواده چه بگوییم؟ این طبیعی است اما جای نگرانی در این رابطه وجود ندارد، زیرا مشاور خانواده یک حرفه‌ای ماهر است که شما را به سمت درستی هدایت می‌کند تا آنچه که به روند درمان کمک می‌کند را بیان نمایید.

    خانواده‌های مختلف به دلایل مختلفی به مشاور خانواده مراجعه می‌کنند و بسته به مشکلی که دارند، آنچه را در جلسه مشاوره خانواده مطرح می‌کنند متفاوت است.

    به عنوان مثال، خانواده‌هایی که برای مشکل اعتیاد یکی از افراد به مشاور خانواده مراجعه می‌کنند، بیشترین صحبت‌هایشان حول اعتیاد است، اما به عنوان افرادی که درگیر اعتیاد هستند، ممکن است مشکلات مالی و بیکاری و … نیز برای آنها پیش‌آید که در جلسه مطرح می‌شود. به این ترتیب، برای رسیدن به پاسخ بهتر در جلسه مشاوره خانواده، موضوعات مهمی وجود دارند که می‌توانید آنها را مطرح نمایید.

    ۸ موضوع مهم در مشاوره خانواده

    در جلسه مشاوره خانواده، مسائل مختلفی مطرح خواهد شد و بیشتر آنها بسته به مشکلی که برای آنها مشاوره جسته‌اند، متفاوت است. اما قطعاً به مسائل جانبی که کمکی به روند درمان و شناخت بیشتر مشاور خانواده از شما و مشکلاتتان می‌کند پرداخته نخواهد شد.

    بررسی مشکلات ارتباطی در مشاوره خانواده

    ریشه‌ی مشکلات ارتباطی طیف گسترده‌ای را در بر می‌گیرد و تشخیص آن در جلسه مشاوره خانواده اتفاق می‌افتد. این مشکل می‌تواند از ابتدای رابطه نیز وجود داشته باشد یا بعد از گذشت زمان و یا به خاطر تاثیرات یک اتفاق شکل گرفته باشد.

    کسانی که دچار مشکلات ارتباطی در خانواده هستند و این سوال برایشان پیش آمده که در جلسه مشاوره خانواده چه بگوییم؟، باید در مورد نحوه برقراری ارتباط با اعضای خانواده، حد و حدود آن و هر آنچه که به روند درمان کمک کند، صحبت کنند.

    بررسی تفاوت‌های فرهنگی در مشاوره خانواده

    مشکلات ناشی از تفاوت‌های فرهنگی معمولاً بعد از مهاجرت از یک شهر به شهر دیگر یا یک کشور به کشور دیگر پدید می‌آید. البته ممکن است مشکلات تفاوت‌های فرهنگی درونی نیز وجود داشته باشد؛ به عنوان مثال، تفاوت‌های فرهنگی بین پدر و مادر ممکن است سبب گمراهی فرزندان شده و آنها را در تعیین چارچوب زندگی خود با مشکل مواجه کند.

    بررسی مشکلات مالی در جلسه مشاوره خانواده

    هر خانواده‌ای ممکن است در برهه‌ای دچار مشکلات مالی شود. این مشکلات ممکن است ناشی از درآمد کم یا تصمیمات مالی اشتباه باشد. اگرچه شاید در ابتدا فقط مشکل مالی مطرح شود، اما به مرور به مشکلات بزرگ‌تری خواهد رسید.

    هر چه زودتر برای حل مشکلات مالی اقدام شود، احتمال اینکه به مشکلات بزرگ‌تری بینجامد کمتر خواهد بود. اگر دچار مشکلات مالی در خانواده هستید، باید به مشکلات مالی و هر مشکلی که ریشه در مشکلات مالی شما دارد، پرداخته شود.

    بررسی مسائل مرتبط با فرزندان در جلسه مشاوره خانواده

    پرورش فرزند یکی از اصلی‌ترین بخش‌های زندگی مشترک است که ممکن است والدین را با چالش‌های متعددی روبرو کند. عدم تطابق نظر پدر و مادر در رویکرد تربیت فرزند، نداشتن وقت کافی برای سپری کردن با فرزند، و … از جمله این مشکلات هستند. اولین نکته‌ای که در این راستا اهمیت دارد، همکاری و هم‌تیمی والدین است و در ادامه مشاوره خانواده می‌تواند آنها را با آموزش‌هایش در مسیر درستی قرار دهد.

    بررسی کیفیت روابط با اعضای خانواده در مشاوره خانواده

    یکی از مواردی که به استحکام خانواده کمک می‌کند، بالا بودن کیفیت روابط خانواده است که باید هم بین والدین و هم بین والدین و فرزندان و هم بین فرزندان با والدین وجود داشته باشد. گاهی این روابط با چالش‌هایی روبرو می‌شود که برای حل آنها به مشاور خانواده مراجعه می‌شود.

    در این راستا، باید حد و حدود روابط خانوادگی، میزان صمیمت و راحتی و در صحبت با یکدیگر و سایر موارد را در پاسخ در جلسه مشاوره خانواده چه بگوییم؟ عنوان کرد.

    همچنین شما میتوانید از مشاوران رابینیا رزرو مشاوره آنلاین دریافت نمایید.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    خروج از نسخه موبایل