آمار جستجو از کرونا
یکی از اتفاقات پیش بینی نشده که تاثیرات جهانی به همراه داشت، شیوع ویروس کرونا یا کووید 19 بود. این ویروس تداخلات بسیاری را در زندگی روزمره تمامی مردم جهان به وجود آورده است. این ویروس شرایط زندگی را در مواردی همچون: ارتباطات فردی، سبک زندگی، رفتار خرید و مصرف را تغییر داد. در روزهای اول شیوع کرونا، با تحقیق و بررسی منابع معتبر جهانی اطلاعاتی در خصوص این ویروس را سریعا در اختیار کاربران فارسی زبان قرار دادیم. آگاهی از کووید 19 باعث میشود که کنترل و پیشگیری بهتری در مقابله با این بیماری داشته باشیم. اکنون مقالات زیادی در خصوص کرونا برای شما منتشر کرده ایم میتوانید با مطالعه آنها آگاهی بیشتری پیدا کرده و اطلاعات خود را بالا ببرید. برای مطالعه مقالات کرونایی کلیک کنید.
دادههای به دست آمده از آمار کرونا، به تمامی کسب و کارها و مردمی که هنوز اطلاعاتی از این بیماری ندارند بسیار کمک میکند. یکی از بهترین و کارآمدترین ابزاری که منبع تحلیل رفتار انسانهاست گوگل است. ما در سایت رابینیا قصد داریم تا آمار به دست آمده از اسفند 98 تا مهر 99 را تجزیه و تحلیل کرده و با شما کاربران گرامی به اشتراک بگذاریم.
روند جستجوی کرونا
در اولین روزهای اسفند 98، سرتیتر تمامی سایتها و رسانهها را به خود اختصاص داد. در نمودار بالا تعداد جستجوهای کلمه کرونا را مشاهده میکنید. در اوسط ماه شهریور میزان جستجو و آمار مبتلایان خیز چشمگیری داشته است. در 20 تیر مشاهده میکنید که آمار جستجو افت داشته، این نشان دهنده بی تفاوتی و عادی شدن بیماری از چشم مردم است. به دلیل تغییر کمی که تیر تا شهریور داشت، مشخص شد که کم کم نسبت به این موضوع بی حس و بی تفاوت شدیم. با شروع مهر ماه تعداد مبتلایات و آمار جستجو بالا رفت.
روند جستجو علائم کرونا
از علائم کرونا میتوان به تنگی نفس، تب، سرفه، سردرد، خستگی، بیحالی، از دست دادن بویای و چشایی اشاره کرد. با توجه به نمودار بالا، اندازه تطبیق علائم با میزان آمار رسمی افراد مبتلا همبستگی زیادی دارد. از نکتههای نگران کننده رشد صعودی آمار ابتلا از ماه شهریور بود.
پرسشنامه اضطراب کرونا در اعتباریابی مقدماتی از اعتبار و روایی مطلوبی برخوردار است و می توان از آن به عنوان یک ابزار علمی و معتبر برای سنجش اضطراب کرونا ویروس استفاده نمود.