نماد سایت مجله روانشناسی رابینیا

هفته تربیت بدنی و ورزش

  • هفته تربیت بدنی و ورزش

    26 مهرماه تا 2 آبان هفته تربیت بدنی در کشور ما تعیین شده است. آگاهی‌های بسیار زیادی برای آشنایی همه مردم جامعه و عملکرد ورزشی آنها در این هفته داده می‌شود. امروز قصد توضیح و مطالب بیشتری در خصوص هفته تربیت بدنی برای شما کاربران سایت آموزشی و پژوهشی رابینیا داریم. همراه ما باشید.

    شعار هر روز

    26 مهر: هر ورزش ولایت مداری اخلاق و معنویت
    27 مهر: ورزش در مدرسه، دانشگاه و حوزه
    28 مهر: ورزش کارمندان و کارگران ایران
    29 مهر: ورزش و ولایتمداری
    30 مهر: ورزش روستایی و عشایر و اقوام
    1 آبان: ورزش بسیج، نیروهای مسلح و ایثارگران
    2 آبان: ورزش همگانی بانوان و جامعه

    اهمیت ورزش

    ورزش اثرات مثبت زیادی همچون: از بین رفتن کسالت، جلوگیری از بیکاری، افزایش توانایی جسمی و روحی و… را برای همه جامعه به دنبال دارد. علاوه بر اینها ورزش روحیه را در فرد بهبود داده و باعث جمع‌گرایی بیشتر می‌شود.

    اثرات مثبت ورزش

    1. اثر فردی

    ورزش باعث می شود توانایی‌های جسمی افزایش یابد و باعث سلامتی فرد می‌شود و هم به برقراری تعادل در فرد کمک می کند. با ورزش روح انسان با نشاط تر می شود و احساس شادابی و طراوت می کند.

    2. اثر اجتماعی

    همه انسان‌ها اجتماعی هستند و با انزوا طلبی مخالفت دارند. یکی از بهترین راه های رسیدن به روح جمعی و ایجاد همبستگی عمومی ورزش کردن است. روابط گروهی به وسیله ورزش گسترش داده می‌شود. درفعالیت‌های گروهی با فردگرایی تیم به موفقیت نمی‌رسد و باید تمام افراد با هم همکاری کنند و این خود باعث تقویت روحیه جمع گرایی می‌شود.

    3. معلولیت و ورزش

    با معلولیت برخی از اندام‌های بدن دچار اختلال می‌شوند. تضعیف ماهیچه، کاهش توانایی بدن و کندی در حرکت از نمونه‌های بارز مشکلات معلولیت در زمان ورزش است. فرد معلول دچار افسردگی و سرخوردگی است که ورزش این آسیب‌ها را کاهش می‌دهد. ورزش سلامتی جسمی و روانی را برای معلولین به وجود می‌آورد.

    رشته های ورزشی مناسب گروه های مختلف

    1. رشته‌های ورزشی کودکان

    کودکان علاقه بسیار زیادی به ورزش و تحرک دارند. والدین و مربیان وظیفه دارند که کودک را به سمت و سوی ورزش مناسب او سوق دهند. در کنار ورزش، آموزش‌های اخلاقی نیز باید کودک در نظر گرفته شود.

    ورزش های مناسب بچه‌های 2 تا 3 سال: دویدن، گرفتن، پریدن
    ورزش های مناسب بچه‌های 4 تا 6 سال ورزش های جهشی
    ورزش های مناسب بچه های 6 تا 10 سال: ورزش های سازمان یافته مثل ژیمیناستیک و شنا
    ورزش های مناسب  بچه های 10 ساله و بالاتر: کودک می‌تواند ورزش دل خواهد شد انتخاب کند مانند فوتبال یا تنیس

    برای مطالعه ورزش برای کودکان ADHD کلیک کنید.

    2. رشته‌های ورزشی معلولان

    به دلیل پیشرفت‌های علمی و افزایش سطح آگاهی معلولین و جانبازان باید ورزش کنند. در بسیاری از مسابقات قابلیت شرکت دارند و پارالمپیک نیز به معلولین اختصاص دارند. برخی از مسابقات معلولان که قوانین خاصی دارند عبارتند از دو و میدانی، بسکتبال با ویلچر، والیبال نشسته و ایستاده، دوچرخه سواری، شمشیربازی، جودو، شنا، فوتبال هفت نفره، تیراندازی با تپانچه، تیراندازی با کمان، تنیس روی میز و وزنه برداری هستند.

    برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص رشته های المپیک کلیک کنید.

    3. رشته های ورزشی مناسب بانوان

    برخی از دختران در دوران نوجوانی به دلیل بی تحرکی و عدم ورزش، دچار نارسایی‌های جسمی می‌شوند. ورزش نکردن در نوجوانی برای دختران و سلامت آنها نقش مهمی دارد. ورزش کردن علاوه بر سلامت جسم، روی گرایشات فرد اثر می‌گذارد و تا حدی فرد را از نابهنجاری های اجتماعی دور می کند. در هفته تربیت بدنی و ورزش روز آخر مربوط به ورزش همگانی بانوان است. ورزش برای بانوان اهمیت ویژه‌ای دارد چرا که آنان پرورش دهنده نسل‌های آینده هستند و سلامت جسم و روح آنها روی اندیشه و انگیزه‌های بچه هایشان اثر می گذارد بهترین ورزش هایی که بانوان می‌توانند انجام دهند می توان به ایروبیک، تی آر ایکس، فیتنس، پیلاتس، اسپینینگ و پیاده‌روی اشاره کرد.

     

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    خروج از نسخه موبایل