نماد سایت مجله روانشناسی رابینیا

درمان اختلال نعوظ با کرم آلپروستادیل

  • درمان اختلال نعوظ با کرم آلپروستادیل

    کرم آلپروستادیل از داروهایی است که برای رفع اختلال نعوظ توصیه شده است. از آنجا که نمی‌توان اهمیت روابط جنسی در زندگی مشترک را نادیده گرفت باید مشکلاتی مثل عدم نعوظ به موقع را درمان کرد. می‌دانیم که یکی از اصول پایداری روابط زن و شوهر برقراری رابطه جنسی معقول است.خوشبختانه امروزه مسائل و مشکلات جنسی به ویژه ناتوانی جنسی در آقایان به وسیله برخی از داروها و کرم‌هایی نظیر کرم آلپروستادیل قابل درمان هستند.

    موارد مصرف کرم آلپروستادیل 

    اختلال نعوظ مشکلی نسبتا شایع در میان مردان و به ویژه میانسالان است. کرم آلپروستادیل نوعی کرم است که در داروهای اختلالات نعوظ و ناتوانی جنسی قرار می‌گیرد. معمولا اختلالات نعوظ ناشی از تنگی عروق خونی آلت تناسلی مرد است. عملکرد این کرم به گونه ایست که سبب می‌شود عروق خونی و ماهیچه‌های آلت تناسلی شل شود، سپس جریان خون را در آلت تناسلی افزایش می‌دهد و در نهایت نعوظ صورت می‌گیرد.

    علاوه بر این کرم آلپروستادیل سبب گشادی عروق، مهار تجمع پلاکت‌ها، تحریک عضلات صاف روده و رحم می‌شود. در صورتی که داروهای خوراکی مانند تادالافیل، در درمان اختلال نعوظ موثر واقع نشوند و یا به دلیل موارد منع مصرف امکان استفاده از داروها را نداشته باشید استفاده از کرم آلپروستادیل کارساز ترین روش است.

    کرم آلپروستادیل به صورت موضعی عمل می‌کند. به این معنا که بر روی قلب و فشارخون شما تاثیری نمی‌گذارد. از دیگر موارد مصرف این کرم در افزایش فشارخون نوزادان مبتلا به بیماری‌های قلبی شدید است.

    میزان و نحوه مصرف کرم آلپروستادیل

    میزان مصرف کرم الپروستادیل در بزرگسالان حتما باید طبق نظر پزشک صورت بگیرد. مصرف آن در بزرگسالان می‌تواند 1 تا 40 میکروگرم باشد. داروی آلپروستادیل ممکن است به صورت تزریقی تجویز شود؛ به این صورت که مقداری از آن را به پایه آلت تناسلی و طی 5 تا 10 ثانیه تزریق می‌کند.

    داروی آلپروستادیل همچنین به شکل استفاده در مجرای ادراری نیز در دسترس است که در این شکل، یک پلت کوچک حاوی آلپروستادیل در مجرای ادرار شما (لوله‌ای که ادرار از آن عبور می‌کند و به پایان آلت تناسلی می‌رسد) قرار می‌گیرد.

    روش دیگر این است که کرم آلپروستادیل را 20 دقیقه قبل از نزدیکی به نوک آلت تناسلی بزنید. میزان مصرف آلپروستادیل در هر سه روش سه بار در هفته و به فاصله زمانی بیست و چهار ساعت است. مصرف بیش از اندازه آن درطول هفته عوارض سوئی را در پی دارد.

    موارد احتیاط و منع مصرف کرم آلپروستادیل

    در صورتی که به یکی از بیماری‌های زیر مبتلا هستید در مصرف کرم الپروستادیل احتیاط کنید و حتما قبل از استفاده بیماری خود را به اطلاع پزشک برسانید.

    1. جراحت
    2. هر گونه ناهنجاری آلت تناسلی
    3. مشکل مجرای ادراری
    4. بیماری سلول داسی شکل 
    5. سرطان مغز استخوان
    6. لوسمی

    همچنین اگر به هر دلیل پزشکی، دکتر شما را از داشتن رابطه جنسی منع کرده از مصرف کرم آلپروستادیل پرهیز کنید. در صورت احساس سرگیجه و یا ضعف در مصرف این دارو احتیاط کنید.

    عوارض داروی آلپروستادیل

    عوارض استفاده از کرم آلپروستادیل عبارت است از

    1. تب
    2. تشنج
    3. سستی و رخوت
    4. گرگرفتگی
    5. کاهش فشارخون
    6. افزایش تعداد ضربان قلب
    7. نارسایی قلبی مزمن
    8. تنگی تنفس
    9. خس خس سینه
    10. اسهال
    11. افزایش بیلی روبین خون
    12. کم خونی
    13. کاهش پلاکت خون
    14. دفع خون در ادرار
    15. عفونت خون
    16. کاهش پتاسیم خون
    17. کاهش قند خون
    18. افزایش پتاسیم خون

    البته ممکن است بسیاری از مصرف کنندگان نیز به این علائم دچار نشوند. در صورت بروز مستمر هریک از عوارض به پزشک خود اطلاع دهید.

    از دیگر عوارض رایج آلپروستادیل می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

    1. دردناکی آلت تناسلی و یا احساس سوزش
    2. نعوظ طولانی مدت و دردناک
    3. سردرد و احساس سرگیجه
    4. احساس نور در سر
    5. کبودی
    6. درد بیضه
    7. گرفتگی عضلات پا

    آلپروستادیل در 10 تا 12 درصد نوزادان باعث تنگی نفس می‌شود. این عارضه معمولا در نوزادانی که وزن آن‌ها کمتر از 2 کیلوگرم در هنگام تولد است رخ می‌دهد و معمولا در یک ساعت اول انفوزیون برطرف می‌گردد. بنابراین وضعیت تنفسی حین درمان باید تحت کنترل قرار بگیرد. به همین جهت درمان مشکلات نعوظ تنها با همراهی متخصص جنسی باید صورت گیرد.

    نکات بسیار مهم درباره کرم آلپروستادیل

    1. مصرف همزمان این دارو با داروهای کاهنده فشار خون، داروهای ضد پلاکت، تادالافیل، واردنافیل، سیلدنافیل، مفنامیک اسید تداخل دارد و فواید آن را تحت تاثیر قرار می‌دهد. هرگونه داروی مصرفی را به پزشک خود اطلاع دهید.
    2. در صورت نعوظ پایدار بیشتر از 6 ساعت سریعا به پزشک مراجعه کنید.
    3. این دارو را به صورت خودسرانه مصرف نکنید و از تغییر دوز مصرفی آن بپرهیزید.
    4. مصرف آلپروستادیل سبب جلوگیری از انتقال بیماری‌های جنسی و بیماری‌های منتقله از راه خون نمی‌شود.
    5. زمانی که از آلپروستادیل استفاده می‌کنید احتمال بروز کاهش فشار خون و سنکوپ وجود دارد. به همین دلیل از انجام کارهایی که نیاز به هوشیاری کامل دارند (مانند رانندگی) خودداری کنید.

    کلام آخر

    گاهی افراد با بهره بردن از داروها و کرم‌ها سعی در درمان مشکلات نعوظ دارند اما ممکن است مصرف این مواد به نتیجه دلخواه منجر نشود و یا به مرور به علت مصرف زیاد آن‌ها عوارض دارو و کرم گریبان گیر افراد ‌شود.

    باید توجه داشته باشید که بهره بردن از داروها و کرم می‌توانند تا حدودی موثر واقع شوند اما اگر به دنبال راهکار اصولی و درمان کامل هستید بهتر است از یک مشاور جنسی کمک دریافت نمایید.

    در جلسات مشاوره جنسی به صورت همه جانبه علت مشکلات نعوظ در شما بررسی می‌شود و با ارائه راهکارها و روش‌های مناسب در کنار آمادگی ذهنی، به درمان اختلالات جنسی از جمله نعوظ پرداخته می‌شود.

    همچنین در این شرایط به شما پیشنهاد می‌کنیم تا از مشاوره تلفنی بهره بگیرید چراکه راحت‌تر می‌توانید تمامی مسائل را بیان کنید و احساساتی از جمله شرم و خجالت را تجربه نخواهید کرد.

    سوالی که ممکن است سوال شما باشد!

    از کرم آلپروستادیل چندبار در روز می‌توانم استفاده کنم؟

    میزان مصرف آلپروستادیل سه بار در هفته و به فاصله زمانی بیست و چهار ساعت است. مصرف بیش از اندازه آن درطول هفته عوارض زیادی را برای شما در پی دارد.

    برای مطالعه‌ی مقاله‌ی انتخاب بهترین ژل روان کننده آمیزشی لوبریکانت کلیک کنید.

     

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    خروج از نسخه موبایل