نماد سایت مجله روانشناسی رابینیا

5راه برقراری ارتباط موفق با دیگران

  • 5راه برقراری ارتباط موفق با دیگران

    ممکن است در طول زندگی‌تان افرادی را ببینید که خیلی خوب با دیگران ارتباط برقرار می‌کنند و ازین ارتباط برای پیشرفت و ترقی خود استفاده میکنند و این سوال برایتان ایجاد شود که رمز این کار در چیست؟

    در ادامه متن راهکارهایی برای داشتن ارتباط موفق با دیگران اشاره کرده‌ایم تا با کمک این روش ها  و تمرین ها شما هم مانند دیگران ارتباطات مفیدی برقرار کنید و به موفقیت های بیشتری برسید.

    راه‌های برقراری ارتباط موفق

    روابط موفق و درست از نظر هرکس متفاوت است اما به طور کلی فاکتور های زیادی وجود که کمک میکند برای ارتباط هرچه بهتر با دیگران.

    از جمله این فاکتورها می‌توان به مسئولیت پذیری در برابر دیگران ،داشتن درک متقابل،برخورداری از مهارت‌های ارتباطی و هوش هیجانی اشاره کرد. در ادامه مطلب راهکار های بیشتری که به شما کمک میکند تا احتمال موفقیت خود را در روابط بین فردی بالا ببرید.

    1. زبان بدن را دست کم نگیرید

    اکثر افراد فکر میکنندبرای ارتباط موقر و مثبت با کسی کلامشان مهم تر از عوامل دیگر است در حالی که زبان بدن ش از هر چیز در ارتباطات رو در رو اهمیت دارد. چون هر یک از بخش‌های بدن در طول برقراری ارتباطات، پیغامی را به فرد مقابل می‌رساند برای همین لازم است برای تاثیر گذاری بیشتر بتوانید ارتباط چشمی مناسبی برقرار کنید، بیانات چهره‌ای مثبت و تأثیرگذاری داشته باشید و در ژست‌های بدنی خود بیشتر دقت کنید.

    2. همدلی کردن را بیاموزید

    هیچ کسی نادیده گرفتن را نمیپسندد و علاقه مند به درک متقابل هستند و احساسات و  هیجانات از مهم ترین این موارد است که در واقع افرادی که ارتباط موفق دارند، اغلب اهمیت این موضوع را درک کرده و در این مورد مهارت بالایی دارند. لازم است گاهی برای اموزش بهتر همدلی ،به دنیا از زاویه دید دیگران نگاه کنید و در مورد انواع احساسات و تأثیری که بر افراد می‌گذارد اطلاعات بیشتری به دست آورید.

    3. مخاطب خود را بشناسید

    برای اینکه کلام‌تان تاثیر بیشتری بگذارد ، جوری که صحبت میکنید و جملات خود را بیان می‌کنید اهمیت بسیار بیشتری از آنچه که می‌گویید دارد. به همین خاطر قبل از اینکه با کسی ارتباط بگیرید، اول از خود بپرسید که چقدر او را می‌شناسید؟ ایا در مورد علایق و اخلاقیاتش اطلاعاتی دارید؟ این مسئله بسیار مهم است اگر شما مخاطبین خود را نشناسید و بر اساس درک و علایق آن‌ها بحث را پیش نبرید، نمی‌توانید انتظار تأثیرگذاری زیادی داشته باشید.

    4. مختصر و مفید سخن بگویید

    خلاصه گویی در ارتباطات کلامی و نوشتاری اهمیت بسیار زیادی دارد. در ارتباطات خود تا جای ممکن از حاشیه پردازی زیاد خودداری کنید چون هرچقدر زمان انتقال پیام طولانی‌تر شود به همان میزان از تأثیرگذاری آن نیز کاسته خواهد شد.

    5. از خدمات حرفه‌ای کمک بگیرید

    امروزه به دلیل تخصصی شدن تمام کار ها موفقیت در هر امری نیازمند آموزش و مطالعه است. داشتن ارتباطات مناسب هم به عنوان یکی از عوامل بسیار تأثیرگذار در کسب موفقیت نیازمند امورش و صرف زمان زیاد میباشد.

    اگر شما بتوانید ارتباطات موفقی داشته باشید در تمام امور از جمله تحصیلات ، شغل و امور خانوادگی به پیشرفت‌های بیشتری دست خواهید یافت چون که ارتباطات اجتماعی مبنای هر عملی در زندگی هستند.

    به علاوه با دانستان تیپ MBTI خود میتوانید هم خودتان را بهتر بشناسید و هم ارتباطات خود را گسترش دهید.

     

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    خروج از نسخه موبایل