نماد سایت مجله روانشناسی رابینیا

صدور اجازه آمریکا برای استفاده ضروری از داروی آنتی بادی کووید-۱۹ الی لیلی

  • صدور اجازه آمریکا برای استفاده ضروری از داروی آنتی بادی کووید-۱۹ الی لیلی

    در حال حاضر تنظیم کننده دارو در آمریکا به بیماران با علائم کم و متوسط اجازه داد تا برای مصارف مهم و اضطراری از داروی تجربی الی لیلی برای کووید-۱۹ استفاده نمایند.

    با استفاده از روش درمان bamlanivimab ، طبق گفته اداره غذا و دارو و بر اساس آزمایشات بالینی به دست آمده، نیاز به بستری شدن در بیماران مبتلا به کووید 19 به شدت کاهش یافته است. بیمارانی که بالای 12 سال سن دارند می‌توانند از این دارو برای درمان استفاده کنند.

    افرادی که سن آنها بالای 65 سال می‌باشد و دارای بیماری زمینه‌ای و مزمن هستند با تجویز پزشک معالج خود از این دارو برای بهبود بیماری استفاده نمایند. این نکته را در نظر بگیرید بیمارانی که احتیاج به اکسیژن درمانی دارند، نباید از این دارو استفاده کنند. اداره غذا و داروی این کشور معتقد است این دارو که رئیس جمهور سابق استفاده از آن را توصیه می‌کند، برای بیماران با نیاز به اکسیژن درمانی تاثیر به‌سزایی ندارد و امکان تشدید وضعیت بالینی آنها را دارد.

    به تازگی استفاده از این روش درمان برای بیماران بستری شده که حمایت دولت را نیز همراه داشت، به دلیل موثر واقع نشدن درمان نیمه رها شد و ناتمام ماند.

    همینطور کارخانه‌ی تولید داروی آمریکا، فایزر، از موفقیت بیش از ۹۰ درصد واکسن تجربی کووید-۱۹ خبر داد که پیروزی مهمی در نبرد علیه پاندمی تلقی می‌شود که جان بیش از یک میلیون نفر را گرفت، اقتصاد جهان را مغلوب ساخت و زندگی روزمره را زیر و رو نمود.

    مقایسه و ویژگی های واکسن های کرونا را مطالعه کنید تا اطلاعات دقیقی در اینباره به‌دست بیاورید.

    این خبر این امید را در دل بازارهای جهان زنده کرد که واکسن به بازگشت از بدترین رکود اقتصادی جهان بعد از افسردگی بزرگ کمک می‌کند.

    اوایل ماه اکتبر، الی لیلی تقاضای اجازه‌ی استفاده‌ی اضطراری از روش درمان آنتی بادی را مطرح ساخت. اواخر ماه اکتبر، نتایج تحقیقی که روی ۴۵۲ بیمار مبتلا به کووید-۱۹ خفیف تا متوسط انجام شده بود منتشر شد. شواهد نشان داد ۱.۶ درصد از کسانی که آنتی بادی تزریق کرده بودند درنهایت مجبور به بستری یا مراجعه به اورژانس شدند درحالی که درصد مراجعه به اورژانس بعد از مصرف مسکن ۶.۳ درصد بود.

    این شرکت گفته قصد دارد در ماه نوامبر همین اجازه را برای استفاده از روش دو آنتی بادی به دست آورد. به گفته‌ی شرکت، این روش بیشتر از روش قبل در کاهش میزان ویروس موثر است.

    هردو روش درمان آنتی بادی مونوکلونال هستند. استفاده از این داروهای بیوتکنیکی، که نسخه‌ی مصنوعی آنتی بادی تولید شده توسط بدن برای مبارزه با بیماری است، بسیار پرکاربرد است.

    لیلی قصد دارد در سه ماه پایان سال یک میلیون دوز از آنتی بادی یگانه را تولید کند که بیش از ۱۰۰ هزار دوز آن در ماه نوامبر قابل دسترسی خواهد بود. دولت آمریکا در ازای هر دوز ۱۲۵۰ دلار بودجه‌ی داروی کرونا را تامین می‌کند و قصد دارد این دارو را به کشورهای دیگر بفروشد.

    لیلی در بیانیه ای اظهار داشت لازم است bamlanivimab «هرچه سریع‌تر بعد از مثبت شدن تست کووید-۱۹ و ظرف ۱۰ روز از بروز علائم» تجویز شود.

    لیلی بلافاصله این دارو را به سازمان AmerisourceBergen ارسال می‌کند تا به دستور دولت آمریکا توزیع شود. این شرکت با اشاره به این نکته که ممکن است مراکز ارائه‌ی خدمات درمانی برای تزریق محصول کرونا هزینه دریافت کنند، اذعان داشت مردم آمریکا هیچ هزینه‌ای بابت دارو کرونا پرداخت نمی‌کنند.

    سهام شرکت تولیدکننده‌ی دارو کرونا در ایندیاناپولیس، که در تجارت عادی تا ۱۴۲.۳۳ دلار تغییر یافت، پس از چند ساعت ۳.۶ درصد افزایش داشت.

    چند تولیدکننده‌ی دیگر دارو، شامل موسسه‌ی داروسازی Regeneron، در حال آزمایش این روش روی کووید-۱۹ هستند.

    درمان آنتی بادی Regeneron پس از ابتلای ترامپ به این ویروس در اوایل ماه اکتبر روی او انجام شد. به گفته‌ی برترین متخصص ملی بیماری‌های مسری، دکتر آنتونی فاوچی، احتمالا این روش در بهبود رئیس جمهور نقش داشت.

    منبع: ترجمه‌ای از گزارش aljazeera

    پرسشنامه اضطراب کرونا در اعتباریابی مقدماتی از اعتبار و روایی مطلوبی برخوردار است و می توان از آن به عنوان یک ابزار علمی و معتبر برای سنجش اضطراب کرونا ویروس استفاده نمود.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    خروج از نسخه موبایل