بارداریکودککودک

علائم و تغییرات مادرو جنین در هفته بیست و نهم

در ادامه به اصلی و مهم‌ترین علائم و تغییرات مادر و جنین در هفته بیست و نهم اشاره می‌کنیم برای کسب اطلاعات بیشتر همراه ما باشید.

  • علائم و تغییرات جنین در هفته بیست و نهم

    در هفته بیست و نهم تقریبا رشد جنین تکمیل شده و حرکات منحصر به فردی را انجام می‌دهد. اندازه حرکات جنین در میزان شیطنت آن را نشان می‌دهد. جزئیات بدن در این هفته کامل شده و بیشتر به نوزاد شباهت پیدا می‌کند. با شروع تحرکات جنین سیستم گوارشی مادر به هم ریخته و احساس ناخوشایندی به او دست می‌دهد. سوزش معده و یبوست از علائمی است که مادران را درگیر می‌کند.

    در ادامه به اصلی و مهم‌ترین علائم و تغییرات مادر و جنین در هفته بیست و نهم اشاره می‌کنیم برای کسب اطلاعات بیشتر همراه ما باشید.

    دردهای نامنظم در کمر، پا و باسن

    با بزرگ شدن جنین وزن افزایش پیدا کرده و سنگین‌تر می‌شوید. همین سنگینی، درد در کمر و پا و باسن را به همراه دارد. چگونگی قرارگیری جنین در رحم، تاثیر زیادی به روی اندام‌های بدن داشته و درد را در این نواحی ایجاد می‌کند.

    سرگیجه و سردرد

    بروز سردرد و سرگیجه در هفته بیست و نهم بارداری به طور معمول در بیشتر مادران رخ می‌دهد. کاهش قندخون و نوسانات هورمونی به وجود آمده، باعث این عارضه می‌شود. به اندازه آب بنوشید و غذا بخورید و به هیچ وجه گرسنه نمانید.

    یبوست و بواسیر

    فشاری که جنین به دستگاه گوارش مادر وارد می‌کند، بواسیر را ایجاد می‌کند که بسیار حس ناخوشایندی است. تاثیراتی که هورمون‌های بارداری به روی روده می‌گذارند، یبوست‌های طولانی مدت در این هفته بروز بواسیر را به همراه دارد. استفاده از سبزیجات سبز برگ، میوه و نوشیدن آب فراوان در جلوگیری از یبوست و بواسیر نقش به‌سزایی دارد.

    انتخاب و شروع تست های روانشناسی

    مشکلات خواب

    استفاده از کافئین را پایین بیاورید تا خواب آرامی را به دست آورید. مشکلاتی که در خواب به وجود می‌آید در این هفته بسیار شایع است. نوشیدن آب کافی و ورزش سبک، باعث می‌شود تا مشکلی در خوابیدن نداشته باشید.

    این مطلب را هم ببینید  تفکر بهتر بچه‌های مهدکودک نسبت به دانش آموزان

    تغییرات جنین

    جنین شروع به وزن‌گیری کرده و وزن به دوبرابر افزایش پیدا می‌کند و آماده به دنیا آمدن می‌شود. ولی هنوز ریه‌ها به تکامل کافی نرسیده‌اند و به طور کامل به زندگی خارج از رحم مادر آمادگی ندارند. اندام‌های جنین در این هفته به رشد می‌رسند. با ورود به این هفته اسکلت بدن جنین محکم‌تر از قبل شده و با ضربات قوی‌تری، به شکم مادر لگد میزند. مادر با تمرکز به روی شدت ضربات جنین به شکم خود می‌تواند میزان رشد را متوجه شود.

    خارش شکم

    با کشیده شدن پوست و تکامل و بزرگ شدن جنین، پوست کشیده شده و باعث حساسیت و ایجاد خارش می‌شود. دیگر عارضه های پوستی در بارداری نیز در برخی از زنان اتفاق می‌افتد. نوشیدن آب کافی می‌تواند بسیار مفید بوده و استفاده از لوسیون ها خالی از لطف نیست. اگر شدت خارش به حدی بود که غیر قابل تحمل بود، حتما به پزشک مراجعه کنید.

    تکرر ادرار

    با بزرگ شدن جنین، حجم رحم نیز افزایش پیدا می‌کند و به مثانه فشار وارد می‌کند. فشار وارد شده به رحم باعث می‌شود تعداد دفعاتی که نیاز به اجابت مجاز داشته باشید بالا رود. برخی از زنان فکر می‌کنند تکرر ادرار به دلیل نوشیدن آب زیاد است. ولی اینطور نیست، به هیچ وجه از نوشیدن آب غافل نشوید.

    اندازه جنین

    در این هفته فرزند شما حدود 37 سانتی متر قد و بیش از 1 کیلوگرم وزن دارد.

     

    علائم و تغییرات جنین در هفته بیست و نهم

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    انجام تست عشق و ازدواج

    مهسا پیرمحمدی

    بِه رویاهای خود باور داشته باشید، آنها به دلیلی به شما داده شدند 👌💎

    نوشته های مشابه

    اشتراک در
    اطلاع از
    guest
    0 نظرات
    قدیمی‌ترین
    تازه‌ترین بیشترین رأی
    بازخورد (Feedback) های اینلاین
    مشاهده همه دیدگاه ها
    دکمه بازگشت به بالا
    0
    افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x