نقد روانشناسینقد کارتون

نقد روانشناسی کارتون چگونه اژدها خود را تربیت کنیم + تماشای آنلاین

و اژدهای واقعی که باید تربیت کنیم چیست ...

  • کارتون چگونه اژدهای خود را تربیت کنیم

     

    وایکینگ­ها در روستای برک دائما مورد حمله اژدهایان قرار می­گیرند. آن­ها از بچگی یاد می­گیرند با اژدها مبارزه کنند. هیکاپ پسر رئیس وایکینگ هاست که به­دلیل جثه کوچک و ضعیفش اجازه مبارزه با اژدها را ندارد و از این بابت احساس ضعف می­کند. او سعی دارد با شکار یک اژدها خودش را به پدرش و بقیه وایکینگ­ها ثابت کند. یک شب که اژدهایان به روستا حمله می­کنند، هیکاپ به سمت یکی از ترسناک­ترین آنها به­نام «خشم شب» شلیک می­کند و خشم شب در جایی دور دست سقوط می­کند. هیکاپ به همه می­گوید که خشم شب را به دام انداخته اما کسی حرف او را باور نمی­کند.

     

    صبح روز بعد وایکینگ­ها برای جستجوی لانه اژدهایان و حمله به آن­ها از روستا خارج می­شوند. پیش از رفتن، پدر هیکاپ از او می خواهد که همراه بقیه نوجوانان روستا در تمرین­های مبارزه با اژدها شرکت کند. پس از رفتن پدر، هیکاپ به جستجوی شکار دیشبش می­رود و خشم شب را درحالی که زخمی شده پیدا می­کند اما بجای کشتن او، مخفیانه به او غذا می­دهد، از او نگهداری می­کند و کم­ کم با او دوست می شود. در دوستی با خشم شب، هیکاپ متوجه نقاط ضعف اژدهایان می­شود و در تمرینات مبارزه با اژدها بدون آسیب رساندن به اژدهایان، آن­ها را رام می­کند و کم­کم به این نتیجه می­رسد که وایکینگ­ها می توانند دست از جنگ با اژدها بردارند و با آن­ها دوست شوند. زمانی که پدر هیکاپ همراه با بقیه وایکینگ­ها به روستا برمی­گردد، هیکاپ سعی می­کند جلوی همه، یک اژدها را رام کند و به همه ثابت کند که می­توانند با اژدها دوست باشند اما پدر هیکاپ از این کار عصبانی می­شود و زمانی که خشم شب را می­بیند و متوجه می­شود تمام این مدت هیکاپ از او نگهداری می­کرده از پسرش ناامید می­شود. او خشم شب را دستگیر می­کند تا به کمک او لانه اژدهایان را پیدا کند و همه آن­ها را از بین ببرد. هیکاپ سوار بر اژدهای زمین تمرین می­شود و به دنبال پدرش می­رود و آن­ها را نزدیک لانه اژدهایان می­بیند که دربرابر یک اژدها بسیار بزرگ به خطر افتاده­اند. او خشم شب را آزاد می­کند و با کمک او اژدهای بزرگ را شکست داده و وایکینگ­ها را نجات می­دهد. از آن پس تمام روستا به ­جای جنگ با اژدهایان زندگی مسالمت ­آمیزی را با آنان شروع می­کنند.

    این مطلب را هم ببینید  نقد روانشناسی فیلم جنگجوی صلح طلب + تماشای آنلاین

     

    انتخاب و شروع تست های روانشناسی

     

    و اما داستان آموزنده

    انیمیشن چگونه اژدهای خود را تربیت کنیم، زندگی پسر رئیس وایکینگ­هاست. برخلاف همه وایکینگ­ها او نمی تواند اژدها بکشد و به­ خاطر این ضعف مورد تحقیر و تمسخر قرار می­گیرد. او برای ثابت کردن شجاعت خود سعی می­کند شبیه به بقیه وایکینگ­ها شود اما بعد متوجه می­شود که با روحیه متفاوت خود می­تواند تغیر بزرگی به­ وجود بیاورد. او به­ جای مبارزه با اژدهایان به همه وایکینگ­ها یاد می­دهد که می­توانند با آن­ها دوست باشند. هیکاپ با شجاعت خود توانست به جنگ همیشگی با اژدهایان پایان بدهد و زندگی مسالمت­ آمیز را جایگزین خشونت کند. این انیمیشن می­تواند به کودکان یاد بدهد که از متفاوت بودن خجالت زده نباشند و با شجاعت عقاید متفاوتشان را بیان کنند. برای فهم این پیام توسط کودکان می­توانید درباره روند داستان و نتیجه آن با کودکان گفتگو کنید. در سنینی که مواجهه با ویژگی همسالان و دوستان باعث کاهش اعتماد به نفس کودکان می­شود، الگو گرفتن از شجاعت هیکاپ می­تواند به­عنوان عامل اصلی موفقیت او، برای کودکان موثر باشد.

     

    در این انیمیشن ابتدا شخصیت­ها برای انجام خشونت تشویق می­شوند و آن را نشانه موفقیت می­دانند اما در نهایت داستان این خشونت تقبیه می­شود. خشونت­های این فیلم به جهت تخیلی بودنش ممکن است خیلی مورد تقلید کودکان واقع نشود ولی بهتر است شما با­ توجه به شناختی که از تخیل کودک خود دارید، محصول را انتخاب کنید. ممکن است در بعضی صحنه ها هیکاپ با والدین و عقاید آن­ها به درستی برخورد نکند، درباره ی این موضوع می توانید سوالاتی بپرسید و هشدار­هایی بدهید. در نسخه اصلی این محصول صحنه های کوتاهی از روابط عاشقانه وجود دارد که ممکن است برای کودکان خود نپسندید. دراین صورت می­توانید از نسخه سانسور شده محصول استفاده کنید.

    این مطلب را هم ببینید  نقد روانشناسی فیلم حیوانات شب زی

     

    تماشای کارتون چگونه اژدهای خود را تربیت کنیم:

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    انجام تست عشق و ازدواج

    نوشته های مشابه

    اشتراک در
    اطلاع از
    guest
    0 نظرات
    قدیمی‌ترین
    تازه‌ترین بیشترین رأی
    بازخورد (Feedback) های اینلاین
    مشاهده همه دیدگاه ها
    دکمه بازگشت به بالا
    0
    افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x