زوج و خانواده

ازدواج با خود یا سولوگامی چیست؟

  •  ازدواج با خود یا سولوگامی چیست؟

    یکی از عجیب ترین انواع ازدواجی که بشر  در طول تاریخ اختراع کرده، ازدواج با خود یا سولوگامی است.  تا به امروز یکی از باورهای عمومی این بود که  اولین اصل ازدواج، وجود دو نفر از جنس مخالف است. در دهه‌های اخیر ازدواج از شکل سنتی خود خارج شده و صورت‌های مختلفی مثل ازدواج همجنس‌گرایانه و یا ازدواج با حیوانات هم مشاهده شده است. اما امروزه با پدیده‌ای به نام ازدواج با خود مواجه هستیم که فلسفه اصلی ازدواج را زیر سوال می‌برد. اصلی ترین دلایل ازدواج با خود را می‌توان در دو مفهوم  انزواطلبی و خودشیفتگی ردیابی کرد که باید مورد بررسی قرار گیرند. در ادامه مطلب به ابعد اصلی ازدواج با خود می‌پردازیم.

     

    ازدواج با خود یا سولوگامی چیست؟/تعریف ازدواج با خود:

    در این ازدواج از عروس یا داماد برای طرف مقابل خبری نیست و فرد با خودش ازدواج می‌کند. ممکن است برخی فکر کنند که این کار توهمی بیش نبوده و امکان پذیر نیست. اما دست کم از سال 1993 این روند شروع شده و خانم  لیندا بیکر اولین کسی بوده که با خود ازدواج کرده است. ازدواج با خود طی مراسمی رسمی و در حضور عاقد و جمعی از شاهدان انجام می‌شود. در این مراسم فرد در مقابل آیینه می‌ایستد و پس از خواندن خطبه عقد به خودش بله می‌گوید. در این ازدواج فرد به تنهایی خود ادامه داده و با خود وارد رابطه عاطفی می‌شود. تاکنون نمونه‌های ازدواج با خود سولوگامی در آمریکا، ژاپن، تایوان،‌ انگلستان و برخی موارد در استرالیا هم مشاهده شده است.

    این مطلب را هم ببینید  ملاک های مهم در شناخت مردان

    ازدواج با خود یا سولوگامی چیست؟/ 2 دلیل  اصلی ازدواج سولوگامی:

    1. انزوا طلبی

    یکی از دلایل ازدواج با خود، انزوا طلبی است؛ فردی که تمایل به بهم نخوردن تنهایی خود دارد، با ازدواج با خودت موجب تداوم و حفظ انزوا و تنهایی اش می شود.

    انتخاب و شروع تست های روانشناسی

    2. خود شیفتگی

    تحقیقات نشان داده که اصلی‌ترین دلیل ازدواج با خود سولوگامی، خودشیفتگی است. اختلال شخصیت خودشیفته از موضوعات شناخته شده در روانشناسی است. واژه نارسیسیسم یا خودشیفتگی  از اسطوره‌ای یونانی گرفته شده است. نارسیس مردی جوان و خوش چهره بود که تمامی دختران عاشق او بودند اما او علاقه‌ای به کسی نشان نمی‌داد و تنها خودش را جذاب می‌دانست. روزی او برای نوشیدن آب به کنار برکه می‌رود و به گونه‌ای در عکس چهره خود محو می‌شود که در آب افتاده و غرق می‌شود. افرادی که مبتلا به خودشیفتگی هستند هیچ کس را لایق خودشان نمی‌دانند و دچار عشق بیش از حد به خود هستند. در واقع ازدواج با خود سولوگامی می‌تواند پیامد منطقی خودشیفتگی مفرط باشد.

     

    ازدواج با خود یا سولوگامی چیست؟/ پیامدهای ازدواج با خود؟

    تا چند سال پیش تنهایی یکی از مهم‌ترین دغدغه‌ها و نگرانی‌های انسان بود که ازدواج بهترین راه غلبه بر آن محسوب می‌شد. ازدواجی که حاصل آن خانواده‌ای بود که منبع آرامش و پناهگاه انسان باشد. اما امروزه بشر به جایی رسیده است که تنهایی را برای خود انتخاب می‌کند و و حتی آن را به صورت رسمی و در غالب ازدواج با خود  انجام می‌دهد.

    انسان برای این که بتواند به موفقیت و شادکامی در زندگی برسد باید با دیگران در ارتباط باشد و نیازهای عاطفی خود را ارضا کند. اما بدیهی است که ارضای نیازهای عاطفی به تنهایی انجام نمی‌شود و لازم است که انسان با فرد دیگری ارتباط برقرار کند.

    این مطلب را هم ببینید  فراموش کردن خاطرات گذشته

    فردی که با خود ازدواج می‌کند از نظر جنسی هم به خودارضایی اکتفا می‌کند؛ خانواده‌ای تشکیل نشده و افراد و جامعه از روند طبیعی خود خارج می‌شوند.بهتر است فردی که به ازدواج با خود سولوگامی فکر می‌کند پیش از هرچیز به سراغ روان‌درمانی برود و خودش را بهتر بشناسد.

     

     

    ازدواج با خود یا سولوگامی چیست؟

     

    انجام تست عشق و ازدواج
    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    ندا رحمانی

    چه کسی میداند؟؟؟ که تو در پیله ی تنهایی خود، تنهــــایی؟ چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایــی؟ پیله ات را بگشا، تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی! ازصداي گذرآب چنان فهمیدم: تندتر ازآب روان، عمرگران میگذرد. زندگی رانفسی، ارزش غم خوردن نيست! آرزویم این است آنقدرسيربخندي كه ندانی غم چيست.

    نوشته های مشابه

    اشتراک در
    اطلاع از
    guest
    0 نظرات
    قدیمی‌ترین
    تازه‌ترین بیشترین رأی
    بازخورد (Feedback) های اینلاین
    مشاهده همه دیدگاه ها
    همچنین ببینید
    بستن
    دکمه بازگشت به بالا
    0
    افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x