کرونا

جمع‌آوری 17 میلیون سمور در دانمارک و ترس از کرونا

  • جمع‌آوری 17 میلیون سمور در دانمارک و ترس از کرونا

    دانمارک به عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده و هنگ کنگ از اصلی‌ترین صادرکننده های خز سمور در دنیا به شمار می‌روند. دانمارک به دلیل کشف ویروس کرونا در مزارع سمور که امکان انتقال به انسان را دارد، قصد ریشه کنی آنها را کرده است. این مزارع در دانمارک به بیش از 1000 مزرعه می‌رسد. پس از تشخیص ابتلای سمور به ویروس کرونا، دانمارک از ماه گذشته شروع به کشتن سمورها کرده است.

    ابتلا به ویروس کرونا در مزارع سمور در هلند و اسپانیا نیز گزارش شده است. سرعت شیوع در دانمارک به سرعت رو به افزایش بوده و به گفته مقامات حداقل 5 مورد از گونه‌های جدید کشف شده که 12 نفر را مبتلا کرده است.

    پلیس دانمارک و پرسنل ارتش این وضعیت را بسیار خطرناک تلقی کرد و تصمیم گرفتند سمورها را قلع و قمع کنند. فردریکسون به گزارش از نقل قول‌های دولتی دست یافتند که این ویروس جهش یافته توانایی و سیستم ایمنی بدن را در جهت تولید آنتی‌بادی ضعیف می‌کند به شکلی که تاثیر واکسن‌های در حال تولید از بین می‌رود.

    او در گفتگو با کنفرانس خبری گفت: «ما مسوولیت بزرگی در قبال مردم خود داریم اما با جهشی که به تازگی کشف شده، مسوولیت ما در قبال سایر مردم جهان نیز دوچندان است.»

    براساس اطلاعات دانشگاه جان هاپکینز، دانمارک از زمان شروع پاندمی ۵۲,۲۶۵ مورد ابتلای انسانی به ویروس کرونا داشته و ۷۳۳ نفر جان خود را در اثر ابتلا به این ویروس از دست دادند.

    انتخاب و شروع تست های روانشناسی

    ویروس جهش یافته توانایی بدن برای تولید آنتی‌بادی را تضعیف می‌کند به طوری که واکسن‌های در حال تولید برای کووید-۱۹ تاثیر خود را از دست خواهند داد.

    این مطلب را هم ببینید  مقایسه و ویژگی واکسن کرونا

     

     

    ویروس سمور و واکسن کرونا

    سالانه بیش از ۵۰ میلیون سمور در چین، دانمارک، هلند و لهستان برای تهیه‌ی خز پرورش داده می‌شود. نمونه‌های شیوع ویروس کرونا در مزارع خز دانمارک، هلند، اسپانیا، سوئد و ایالت متحده گزارش شد و چاره ای جز از بین بردن میلیون‌ها حیوان نبود.

    گفته می‌شود سمور، مانند راسو که از خانواده‌ی نزدیک آن است، مستعد ابتلا به ویروس کرونا است و درست مانند انسان‌ها دچار طیف گسترده‌ای از علائم، از بدون علامت گرفته تا مشکلات شدید مانند ذات‌الریه، می‌شود.

    سمور از طریق تماس با انسان دچار ویروس کرونا شد. اما تلاش‌های محققان ژنتیک نشان می‌دهد در تعداد کمی از موارد، در هلند و حالا در دانمارک، ویروس به شکل دیگری از سمور به انسان انتقال یافته است.

    نگرانی بزرگ درباره‌ی بهداشت عمومی این است که درصورت در دسترس قرار گرفتن واکسن، هرگونه جهش در ویروس کرونا در اثر سرایت آن بین سمور و انسان برای خنثی سازی عملکرد واکسن کافی است. حالا برخی از دانشمندان با اشاره به این نکته که پرورش سمور مانع از پایان پاندمی می‌شود، خواستار ممنوعیت کامل پرورش و تولید مثل سمور شده‌اند.

    تیم کشتار در لباس مخصوص معمولا سمورها را با گاز کربن مونوکسید از بین می‌برند.

    قرار است سمورها در بیش از ۱۰۰۰ مزرعه در دانمارک نابود شوند. سازمان جهانی بهداشت می‌گوید قصد دارد در زمینه‌ی شیوع بیماری با مقامات دانمارک گفتگو کند.

    انجام تست عشق و ازدواج

    پس از تشخیص موارد ابتلا به ویروس کرونا در مزرعه‌ای در منطقه‌ی آراگون، اسپانیا ۱۰ هزار سمور را در ماه جولای از بین برد و در پی شیوع ویروس در مزارع هلند، ده‌ها هزار حیوان قتل عام شدند.

    این مطلب را هم ببینید  واکنش زنجیره پلیمراز معکوس (RT-PCR)

    برخی از دانشمندان با اشاره به این نکته که پرورش سمور مانع از پایان پاندمی می‌شود، خواستار ممنوعیت کامل پرورش و تولید مثل سمور شده‌اند.
    سمور، مانند راسو که از خانواده‌ی نزدیک آن است، مستعد ابتلا به ویروس کرونا است. تحقیقات پیرامون دلایل ابتلای سمور به ویروس و چگونگی جهش و انتقال آن به انسان ادامه دارد.پرسشنامه اضطراب کرونا در اعتباریابی مقدماتی از اعتبار و روایی مطلوبی برخوردار است و می توان از آن به عنوان یک ابزار علمی و معتبر برای سنجش اضطراب کرونا ویروس استفاده نمود.

     

    پرسشنامه اضطراب کرونا در اعتباریابی مقدماتی از اعتبار و روایی مطلوبی برخوردار است و می توان از آن به عنوان یک ابزار علمی و معتبر برای سنجش اضطراب کرونا ویروس استفاده نمود.

     

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    مهسا پیرمحمدی

    بِه رویاهای خود باور داشته باشید، آنها به دلیلی به شما داده شدند 👌💎

    نوشته های مشابه

    اشتراک در
    اطلاع از
    guest
    0 نظرات
    قدیمی‌ترین
    تازه‌ترین بیشترین رأی
    بازخورد (Feedback) های اینلاین
    مشاهده همه دیدگاه ها
    همچنین ببینید
    بستن
    دکمه بازگشت به بالا
    0
    افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x