زوج و خانوادهطلاق

طلاق به دلیل عدم تعادل روانی همسر

مشکلات روانی تا چه حد در طلاق نقش دارند؟

  • طلاق به دلیل عدم تعادل روانی همسر

    از معضلاتی که به طلاق منجر می‌شود می‌توان به عدم تعادل روانی همسر اشاره کرد. با گذشت زمان در بین افراد زیادی مشکلات روانی به وجود آمده که اختلافاتی را در زندگی زناشویی به وجود آورده است. زمانی که همسر دچار مشکلات روانیست و درمانی برای آن نتیجه نمی‌دهد، ادامه زندگی مشترک با او امکان‌پذیر نیست. ما در وب‌سایت آموزشی و پژوهشی رابینیا قصد داریم تا در خصوص اختلالاتی که طلاق را به دنبال دارد صحبت کنیم.

    بیماری‌های روانی

    هرکدام از بیماری‌ها، یک تعریف مشخص داشته و شدید و یا خفیف بودن آن در یک طیف قابلیت بررسی دارد. نسبت دادن اختلالات روانی به افراد کار راحتیست. ولی اثبات این اختلال و جنون‌آمیز بودن آن و اینکه ادامه زندگی با این فرد ممکن است یا خیر کاری بسیار سخت بوده که شامل تعداد محدودی از افراد می‌شود. برای اینکه یک اختلال روانی تشخیص داده شود لازم است که ملاک‌های تشخیصی آن توسط روانشناسان و متخصصان سلامت روانی بررسی شده و در صورتی که این اختلالات، باعث کاهش چشمگیر عملکرد زندگی فرد شود، می‌تواند منجر به جدایی شود. البته در صورتی که صعب العلاج بوده و درمان‌ها اثر گذار نباشند.

    بیماری‌هایی مثل افسردگی، اختلالات اضطرابی، اختلالات شخصیتی مثل پارانویا و روانپریشی‌ها مثل اسکیزوفرنی، عمده‌ترین بیماری‌هایی هستند که در صورت حاد بودن و عدم درمان، می‌تواند باعث مختل شدن زندگی شده و زوجین را به سمت طلاق سوق دهد.

    اختلالات روان‌پریشی

    از مهمترین بیماری‌های روانی که باعث بالاترین دلایل طلاق در بین زوجین می‌شود، اختلالات سایکوتیک که تحت عنوان اختلالات روان‌پریشی و یا جنون است. این افراد با دنیای واقعی و یا با خود، ارتباطشان از بین رفته که در این میان می‌تواند مواردی را ببینند و یا مسائلی را بشنوند که اصلا وجود ندارد. این گروه جزء خطرناک‌ترین دسته بیماری‌های روانی هستند که از شناخته ترین مورد آن می‌شود به اسکیزوفرنی اشاره کرد.

    این مطلب را هم ببینید  برخورد با خیانت مردان

    اختلالات شخصیت

    از آن‌جایی که اختلالات شخصیت معمولا به مرور زمان و از کودکی شکل می‌گیرد، ادعای این‌که یکی از زوجین نتوانسته قبل از ازدواج به آن پی ببرد معمولا از طرف دادگاه با شک مواجه می‌شود مگر اینکه ثابت شود این اختلال بعد از ازدواج به وجود آمده است. اختلالات شخصیت ضداجتماعی، پارانوئید، وابسته، وسواسی جبری، اجتنابی و اسکیزوتایپال عمده‌ترین اختلالات شخصیت است که آن‌ها نیز در صورت حاد بودن، می‌تواند منجر به موافقت دادگاه مبنی بر جدایی شود.

    انتخاب و شروع تست های روانشناسی

    اختلالات اضطرابی

    اضطراب‌های فراگیر، اضطراب جدایی و حتی انواع فوبیا نیز می‌تواند در انواع اضطراب‌ها جای بگیرد. این دسته‌ها زمانی که به درجه حاد برسند، منجر به طلاق می‌شود.

    اختلالات خلقی

    افسردگی، شایع‌ترین بیماری خلقی است که از آن با عنوان سرماخوردگی بیماری‌های روانی نام برده می‌شود. افسردگی در اکثر مراحل قابل درمان است اما اگر به حدی برسد که نتوان آن را کنترل و درمان کرد، می‌تواند باعث فلج شدن زندگی مشترک شود.

     

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    مهسا پیرمحمدی

    بِه رویاهای خود باور داشته باشید، آنها به دلیلی به شما داده شدند 👌💎

    نوشته های مشابه

    اشتراک در
    اطلاع از
    guest
    0 نظرات
    قدیمی‌ترین
    تازه‌ترین بیشترین رأی
    بازخورد (Feedback) های اینلاین
    مشاهده همه دیدگاه ها
    همچنین ببینید
    بستن
    دکمه بازگشت به بالا
    0
    افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x