مشاوره قبل از ازدواج

۱۰ راهکار برای ازدواج دوم موفق

  •  

     

    ازدواج دوم برای بسیاری از افراد نگرانی‌ها و دغدغه‌های بسیاری را به همراه می‌آورد. این نگرانی‌ها به این دلیل است که خیلی از افرادی که طلاق گرفته‌اند از شکست و اشتباه مجدد در انتخاب خود می‌ترسند و افرادی که همسر اولشان فوت کرده ترس از دست دادن و تجربه مجدد تنهایی را احساس می‌کنند. این ترس‌ها و نگرانی‌ها اگر درست مدیریت نشوند می‌توانند در تصمیم‌گیری درست اخلال ایجاد کنند.

     

    ۱۰ راهکار برای ازدواج دوم موفق 

    1- در گذشته خود باقی نمانید

    این مسئله بسیار اهمیت دارد که افراد زمانی برای ازدواج دوم اقدام کنند که با گذشته خود کنار آمده باشند و بتوانند آن را رها کنند. رها کردن گذشته به این معنی نیست که شما افکار و احساسات مربوط به ازدواج قبلی خود را سرکوب کنید و اصلاً راجع به آن‌ها حرف نزنید. گاهی حرف زدن با یک دوست و یا در میان گذاشتن احساسات منفی با یک مشاور به شما کمک می‌کند که آنچه را که در ذهنتان شما را می‌آزارد حل کنید و درنتیجه از شر آن رها شوید.

    انتخاب و شروع تست های روانشناسی

     

    یکی از مهم‌ترین چیزهایی که در کنار گذاشتن گذشته به شما کمک می‌کند مسئله بخشش است؛ به خصوص توانایی بخشش خود کمک بسیاری در این زمینه به شما خواهد کرد.  به همین خاطر تلاش کنید با اشتباهاتی که در گذشته داشته‌اید رو به رو شوید، آن‌ها را بپذیرید و تلاش کنید که برای ساختن فردایی بهتر آماده شوید. بخشش خودتان، همسر قبلی‌تان و تمام کسانی که در اشتباهات شما نقش داشته‌اند به شما کمک می‌کند تا تلخی گذشته را به امروز منتقل نکنید.

     

    2- کمال طلبی را کنار بگذارید

    در مورد راه‌های غلبه بر کمال گرایی فکر کنید. بسیاری از مواقع افراد در ازدواج مجدد معیارهای بسیار بالایی برای خود وضع می‌کنند و دیگر تحمل کوچک‌ترین نقص و ایرادی را از طرف مقابل خود ندارند. این کمال طلبی باعث می‌شود که شما در برابر نقص‌ها و مشکلاتی که از طرف مقابل خود می‌بینید انعطاف‌پذیری کم‌تری از خود نشان دهید و درنتیجه اختلافات و تعارضات بیشتری را تجربه کنید. اگر احساس می‌کنید که سخت‌گیری‌تان نسبت به گذشته بسیار افزایش داشته، با مراجعه به یک روانشناس معیارهای خود را مورد بازنگری و بررسی مجدد قرار دهید.

    این مطلب را هم ببینید  مزایا و معایب ازدواج با زنان شاغل

    3- مهارت برقراری ارتباط مؤثر را بیاموزید

    بسیاری از اختلافاتی که زوجین تجربه می‌کنند از ناتوانی آن‌ها در برقراری یک ارتباط مؤثر و موفق نشات می‌گیرد. در یک ارتباط مؤثر شما باید انتظار اختلاف‌نظر را از سوی یکدیگر داشته باشید و با مدیریت هیجانات‌تان بتوانید به نیازها و خواسته‌های هم گوش دهید و گفتگویی بدون پرخاشگری با یکدیگر داشته باشید. مهارت های ارتباطی مناسب به میزان بسیار زیادی احتمال موفقیت شما را در ازدواج بالا می‌برند. در نتیجه اگر در مهارت‌های ارتباطی خود احساس ضعف می‌کنید مراجعه به مشاوره روانشناسی، کارگاه‌های آموزشی و کتاب‌های خودیاری می‌توانند در این زمینه به شما کمک کنند.

    شما می توانید یک برای بررسی دقیق ارتباطات موثر خود از پرسشنامه مهارت های ارتباطی کوئین دام (CSTR) استفاده کنید . برای بررسی روی کلمه ‍پرسشنامه پرسشنامه مهارت های ارتباطی کوئین دام (CSTR)کلیک کنید .

     

    4- مسأله فرزندان را حل و فصل کنید

    بسیاری از افرادی که قصد دارند دوباره ازدواج کنند از ازدواج قبلی خود فرزند یا فرزندانی دارند. معمولاً پذیرش ازدواج دوباره برای بچه‌ها سریع اتفاق نمی‌افتد و ممکن است آن‌ها در برابر فردی که می‌خواهید با او ازدواج کنید موضع بگیرند. در این شرایط لازم است که شما پیش از اینکه تصمیم ازدواج خود را قطعی کنید در این باره با فرزندان خود صحبت کنید، نیازها و خواسته‌هایشان را بشنوید و به آن‌ها نشان دهید که برای احساسات منفی‌شان اهمیت و ارزش قائل هستید. اگر احساس می‌کنید که فرزندتان در پذیرش شرایط جدید بحران زیادی را تجربه می‌کند کمک  گرفتن از یک مشاور کودک یا خانواده برای شما و او  بسیار مفید خواهد بود.

     

     

    انجام تست عشق و ازدواج

    5- برای ازدواج مجدد صبر کنید

    پس از طلاق، باید اجازه دهید مدت زمانی بگذرد، سپس برای ازدواج مجدد اقدام کنید، شما بلافاصله بعد از جدایی‌تان به دلیل عدم بهبود کامل مشکلات روحی و روانی خود احتمال شکست در ازدواج مجددتان بیشتر خواهد بود. بنابراین به خود فرصت داده تا برای ازدواج مجدد آماده شوید، باید به جایی رسیده که به رابطه قبلی خود فکر نکنید و  غم ناشی از طلاق بطور پر رنگی در ذهنتان وجود نداشته باشد. روانشناسان می‌گویند حداقل 6 ماه برای رهایی از یک شکست عاطفی زمان نیاز است.

    این مطلب را هم ببینید  ملاک های ازدواج برای هر فرد

     

    این که طلاق فقط به دلیل اشتباه یکی از زوجین اتفاق بیافتد به ندرت اتفاق می‌افتد، شما رفتارهای اشتباه خود در گذشته را بشناسید و در ازدواج دوم خود مراقب این رفتار بوده تا ازدواجتان دوام داشته باشد.

     

    6- صرفا برای فرار از مشکلات خود ازدواج نکنید

    اقدام برای ازدواج مجدد باید آگاهانه و منطقی باشد، قبل از ازدواج، اول خود را بشناسید، نیازها، مشکلات، مسائلی که در ازدواج قبل داشته‌اید و دلایل به طلاق کشیده شدن رابطه‌‌ی قبلی خود را شناسایی کنید تا مشکلی در رابطه‌ی آینده شما و ازدواج شما بوجود نیاورد. برخی از افراد با دیدگاهی اشتباه، برای نجات پیدا کردن از تنهایی، فشارهای خانوادگی، اجتماعی، رفع نیازهای مالی و … اقدام به ازدواج مجدد می‌کنند.

    برای اینکه دوباره دچار اشتباه در زندگی یا ازدواج خود نشوید میتوانبد با دیگر ٰانگیزه های غلط برای ازدواج آشنا شوید برای آشنایی بیشتر روی انگیزه های غلط برای ازدواج کلیک کنید .

     

     

    افرادی که به دلیل فرار از شرایط خود ازدواج می‌کند، بخاطر اینکه سنشان در حال بالا رفتن است وفکر می‌کنند ممکن است دیر شود، یا زمانی که هنوز به لحاظ احساسی درگیر رابطه قبل خود هستند و معیارهای مناسب انتخاب همسر از لحاظ تناسب سنی، فرهنگی، اقتصادی، اعتقادی و … را در نظر نمی‌گیرد به احتمال بسیار زیاد دچار مشکلات بسیاری در روابط خود خواهند شد.

     

    تست های شغلی

    7- از بحران خارج شوید

    با احتمال زیاد پس از طلاق شما یک دوره‌ی بحرانی را تجربه خواهید کرد که احساسات مختلف و متناقضی خواهید داشت، در کنار آن شما برای خارج شدن از بحران پس از طلاق باید چهار مرحله روانی: انکار، خشم، چانه‌زنی و افسردگی را پشت سر گذاشته تا به مرحله‌ی آرامش و پذیرش برسید. برای رها شدن از این احساسات و مراحل، باید مدت زمانی بگذرد و توصیه می‌شود حداقل تا یک سال پس از طلاق صبر کنید. البته نمی‌توان برای همه افراد این مدت زمان را یکسان دانست ولی شما باید از تنش‌های ازدواج قبلی رها شده سپس در پی ازدواج مجدد بروید.

    این مطلب را هم ببینید  بهترین نکات درباره مشاوره ازدواج

     

     

    8- دلیل طلاق ازدواج قبلی خود را درک کنید

    از خود بپرسید چرا رابطه قبلی شما به جدایی کشیده شد؟ قرار نیست شما خود و یا همسر قبلیتان را سرزنش کنید، قرار نیست خودتان یا او را قضاوت کنید یا به دنبال شخصی که مقصر این جدایی است بگردید. هدف پیدا کردن دلایل اصلی از هم پاشیدن رابطه ازدواج شما است، باید به دنبال صفات منفی خود و همسر قبلی تان که باعث تخریب زندگی شما شد بگردید، متوجه شوید چه چیزهایی را شما و همسر سابق‌تان نداشتید که برای دوام رابطه خود به آن‌ها نیاز داشتید.

     

    9- قربانی بودن را تمام کنید

    زمانی که شما متوجه شدید چقدر همسرتان و مهمتر از او خود شما در شکست خوردن ازدواج قبل تاثیر داشته است و سهم‌تان در بروز طلاق را درک کردید، حالا خواهید توانست تصور خود مبنی بر اینکه شما قربانی این رابطه بوده‌اید را تمام کنیدو این درک شما می‌تواند تاثیر زیادی در تداوم رابطه بعدی داشته باشد زیرا اشتباهات قبل خود را مرتکب نخواهید شد.

     

    10- چرا مجدد قصد ازدواج دارید

    هدف شما از ازدواج چیست؟ بعد از طلاق شما مطمئناً مجبور به تحمل فشارهای زیادی خواهید بود، چه از طرف خود و یا اطرافیان، اگر می‌خواهید ازدواج موفقی داشته باشید هرگز با هدف رهایی از این فشارها و یا به خاطر تسکین فوری خود ازدواج نکنید، شاید برای مدتی حال شما را بهتر کند اما بعید است این حال شما و آرامشتان، دوام زیادی داشته باشد.

     

     

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    حانیه رحیمی

    اگر فقط برای پول در آوردن کار کنید، آن را به دست نمی‌آورید! ولی اگر عاشق کاری باشید که انجام می‌دهید، موفقیت در دستان شماست.

    نوشته های مشابه

    اشتراک در
    اطلاع از
    guest
    0 نظرات
    قدیمی‌ترین
    تازه‌ترین بیشترین رأی
    بازخورد (Feedback) های اینلاین
    مشاهده همه دیدگاه ها
    دکمه بازگشت به بالا
    0
    افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x