دروغگویی زنان
دروغ گفتن در زنان و چه در مردان، خصوصیتی است که تفاوتی در جنسیت ندارد و هرشخصی حداقل چندبار در زندگی خود این کار را انجام داده است. اما زنان گاه به دلیل برخی نگرانیها و برای مقابله و فرار از آنها، اولین راهی که به ذهنشان میرسد دروغ گفتن است. دروغگویی به دلایل کوچک و بزرگی می تواند از طرف زنان انجام شود. در هر حال این دروغها آسیبهایی را به آنها وارد خواهد کرد که منجر به پیچیده شدن مسائل نیز می شود. رویدادهایی که ممکن بود درصورت بیان حقیقت به نحو دیگری برای آنها رقم بخورد.
دروغ گفتن در زنان آسانتر است یا مردان؟
همه ما میدانیم که زنان در درک احساسات گیرندههای بسیار قوی دارند و حتی چیزهایی که گفته نمیشود را تا حد زیادی درک میکنند. اگر یک مرد بخواهد به صورت رودررو به یک خانم دروغ بگوید به سختی میتواند این کار را انجام دهد چرا که زنان به راحتی میفهمند؛ اما زنان به آسانی میتوانند این کار را انجام دهند زیرا مردان گیرندههای قوی مثل زنان برای متوجه شدن دروغ ندارند.
علت دروغ گفتن زنان
فرار از سوالهای پرتکرار اطرافیان
خیلی از مواقع بانوان در معرض سوالهای اطرافیان قرارمیگیرند و این سوالات تا حدودی شخصی میباشند که پاسخدهی به هرکدام از آنها باعث عصبانیت و ناراحتیشان میگردد و اگر راستش را بگویند شاید به راحتی خلاص نشوند و سوالات دیگری نیز درادامه از آنها پرسیده شود. پس ترجیح میدهند به دروغ پاسخی بدهند که همه چیز همانجا تمام شود و دیگر ادامه پیدا نکند.
جلوگیری از دعوا
خیلی از دروغهایی که توسط زنان گفته میشود به دلیل این است که میخواهند از دعواهای احتمالی در روابطشان با شریک زندگیشان یا حتی اعضای خانواده و دوستان خود جلوگیری کنند. آنها وقتی کاری را انجام داده که مطمئن باشند درصورت متوجه شدن موجب دعوا شده و به بحث کشیده میشود، برای جلوگیری از این اتفاق و اتفاقات بدتر دروغ میگویند.
برای حفظ خود و انجام فعالیتهای دلخواه
خیلی از خانوادهها برای افراد محدودیتهای زیادی ایجاد میکنند و به آنها اجازه نمیدهند کارهایی را که دوست دارند انجام دهند. این محدودیت بیشتر در رابطه با خانومها ایجاد میشود. هر فردی علایقی دارد و اهدافی را دنبال کرده که برای رسیدن به آنها هرکاری میکند. دختران و زنانی که در محدودیت زیادی قرار میگیرند دست به دروغ گفتن میزنند تا بتوانند کار خودشان را انجام دهند.
دروغ گفتن برای پذیرفته شدن
عموما خانومها به خوب دیده شدن و پذیرفته شدن توسط دیگران اهمیت بسیاری میدهند. دوست دارند که توسط اطرافیان تشویق شده و به گونهای باشند که بتوانند در دل هرکسی جا باز کنند. این ویژگی که در همه خانومها وجود دارد در مواردی که فرد چیز زیادی برای ارائه دادن ندارد باعث میشود فرد به دروغ گفتن روی آورد و برای پذیرفته شدن، چیزهایی در ذهن مخاطبش ایجاد کند که واقعی نیستند.
ناراحت نکردن دیگران
زنان ذاتا افرادی هستند که احساسات بقیه برایشان بسیار اهمیت دارد. اگر بدانند با گفتن حقیقت به دیگران مخصوصا کسانی که دوستشان دارند ناراحتشان میکنند هیچ وقت آنرا آشکار نکرده و دست به دروغ گفتن میزنند.
حمایت از اعضای خانواده و دیگران
فرد به خاطر علاقهای که به خانواده اش دارد و روحیهای که به دلیل مادر شدن در او به وجود میآید دلش میخواهد از همه محافظت کند. از آشکار شدن حقایقی که زندگی خانوادهاش را تحت تاثیر قرار میدهد جلوگیری کرده و دراین باره دروغهایی نیز میگوید که همه چیز را جور دیگری جلوه بدهد.
پنهان نگه داشتن هویت خود
زنان افرادی هستند که به سختی به افراد دیگر اعتماد میکنند و به آنها اجازه میدهند که به حریم شخصی و خصوصیشان وارد شوند مخصوصا اگر این افراد مرد باشند. برای این که هویتشان را پنهان کنند و اجازه ندهند شخص مقابل چیزی از آنها بداند سعی میکنند با دروغ گفتن خودشان را پنهان کنند تا درصورتی که قصد جدا شدن از او را داشته باشند، فرد مقابل اطلاعاتی از آنها نداشته باشد.
دروغ گفتن برای امتحان کردن!
همیشه دوست دارند از یک سری قضایا مطمئن شوند اما ممکن است به طور مستقیم نتوانند اطمینانی که میخواهند را به دست آورند پس اولین کاری که انجام میدهند این است که یک سری دروغ را به شما میگوید تا بتواند از چیزی که میخواهند سر در بیاورند.
نمیخواهند نگرانتان کنند
برخلاف این که زنان همیشه نگران هستند و برایشان مهم است که اطرافیان چه کاری انجام میدهند و چه اتفاقی برایشان افتاده، دوست ندارند که اطرافیان نگران آنها شده و مضطرب شوند. پس اگر در شرایط سختی باشند در رابطه با آن دروغ میگویند که ناراحتتان نکنند.
پنهان کردن گذشته
میدانیم که زنان دوست دارند دیده و پذیرفته شوند. فکر میکنند اگر گذشته آنها فاش شود و اشتباهاتی در آن رخ داده باشد به هیچ وجه کسی به آنها توجهی نمیکند پس اولین راهکاری که برای پاک کردن گذشته خود به ذهنشان میرسد دروغ گفتن است.
آسیب های دروغ گفتن زنان
دروغ گفتن حتی اگر برای مصلحت و جلوگیری از یک سری اتفاقات باشد باز هم آسیبهایی را وارد میکند که این آسیبها مستقیما روی زندگی شخص تاثیر گذار است و میتواند جبران ناپذیر باشد.
از بین رفتن اعتماد
اگر هر کدام از اطرافیان بفهمند که شما در حال دروغ گفتن به او هستید تمام اعتمادی که به شما دارند را از دست میدهند و احتمال این که اعتمادشان به شما باز گردد خیلی کم است.
عادت به دروغ گفتن
به این که دروغ بگویید عادت میکنید حتی در مواقعی که لازم نیست و هیچ دلیلی برای دروغ گفتن وجود ندارد شروع به پنهان کردن حقیقت کرده و برای شما به یک تفریح تبدیل میشود که این تفریح تاثیراتی در زندگیتان میگذارد که غیر قابل جبران است.
از هم پاشیدن زندگی
هر انسانی برای خود خط قرمزهایی دارد که اگر این خط قرمزها شکسته شود و چیزی که فرد به آن حساس است اتفاق بیوفتد، دیگر با شخصی که باعث شکسته شدن این خط قرمزها شده ارتباطی برقرار نمیکنند. عموما چیزهایی که از همسرتان پنهان میکنید امکان دارد شامل خط قرمزهایش باشد و اگر بفهمد که قضیه چیست دیگر دلش نخواهد با شما ادامه دهد.
خراب شدن روابط
اگر رابطهای را به تازگی شروع کرده و میخواهید به آن ادامه دهید بهتر است دروغ گفتن را کنار بگذارید. دروغ گفتن عللی برای خراب شدن روابطی است که به آن بسیارعلاقه دارید.
درگیر شدن درروابط ناسالم
اگر برای نگه داشتن رابطه خود به دروغ گفتن ادامه دهید و آن را رها نکنید ممکن است به جایی برسد که ادامه این رابطه برای همه مضر باشد و اثرات منفی بر شما بگذارد. ممکن است این دروغ گفتنها شما را از جایگاه امنتان دور کرده و به مسیرهایی بکشاند که روابط خوبی در آنجا منتظر شما نیست.
سوالات متداول
دروغ گفتن زنان فقط به خود آنها بستگی داره؟ بقیه میتونن تو این قضیه تاثیر گذار باشن؟
دروغ گفتن زنان بیشتر به دلیل شرایطی است که در محیط آنها حاکم است و با آن مواجه هستند و برای فرار یا سازگاری با آن مجبور به دروغ گفتن هستند.
دروغ گفتن زنان رو میشه تشخیص داد ؟
با یک سری علائم و کلماتی که در طول مکالمه شان زیاد استفاده میکنند به راحتی میتوانید تشخیص دهید. زبان بدن آنها نیز میتواند به شما بفهماند که دروغ میگویند.
برای مشاهده پرسشنامه صداقت و راستگویی کلیک کنید!