کرونا

دوران نقاهت کرونا

  • دوران نقاهت کرونا

    در بیماری خفیف کرونا نیز بی‌حالی و کرختی به همراه دارد و فرد با استراحت و استفاده از مایعات می‌تواند دوران نقاهت را سپری کند و به بهبودی برسد. در این موارد اصلا نیاز به مراکز درمانی و بیمارستان نیست. بیماری ناشی از ویروس کرونا با نام علمی SARS-CoV-2 که همین کرونای خفیف است، ما در گروه رابینیا به روش های مراقبت از خود اشاره می‌کنیم. پزشکان و محققان در این خصوص مدام در حال مطالعه، تحقیق و آزمایش هستند. فقط آمار بهبودیافتگانی که اطلاعات آنها ثبت، تایید و جمع‌آوری شده در دسترس است. افرادی که برای بیماری تست نداده و به بیمارستان مراجعه نکرده‌اند را نمیتوان سرشماری کرد. ولی با این اوصاف نیز طبق برآوردهای به دست آمده می‌توان گفت که شمار بهبودیافتگان بین ۹۷ تا ۹۹.۷۵% است.

    مدت زمان دوران نقاهت کرونا

    در تحقیقات به عمل آمده از بیماران به این نتیجه می‌توان دست یافت، افرادی که به‌طور خفیف بیمار شده‌اند حدود 14 روز و افرادی با بیماری شدید حدود 1ماه و نیم دوران نقاهت داشتند. ولی به این نکته دقت کنید که بسته به سیستم ایمنی افراد در افراد مختلف متفاوت است. بیمارانی که علائمی مثل: سرد، خستگی بیش ازحد و مشکلات تنفسی دارند احتمالا زمان بیشتری برای بهبودی بگذرانند. طبق توصیه سازمان بهداشت جهانی، تا بهبودی و کاهش علائم زیر در خانه قرنطینه بمانید و استراحت کنید:

    • بدون استفاده از داروهای تب‌بر به مدت 1 روز تب نداشتید
    • علائمی که داشتید کمتر شده باشد
    • 10 روز از شروع علائم گذشته باشد.

    بعضی از افراد که دچار بیماری شدید ویروس کرونا می­شوند وضعیتی به نام سندرم دیسترس تنفسی حاد (ARDS) را تجربه می­کنند که ممکن است به ریه آسیب بزند و عمل تنفس را دشوار سازد. افراد کمی از بیماران مبتلا برای رفع مشکل تنفس در بیمارستان بستری میشوند. وضعیت بستری در افراد مختلف مثل سن و سال و دارای بیماری زمینه ای متفاوت بوده و ممکن است دوران نقاهت بیشتری را سپری کنند. اگر شدت بیماری اگر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شدید، بدن شما لاغر و ضعیف می‌شود که پزشکان برای درمان و کنترل علائم بیماری به شما کمک میکنند و برای جلوگیری از تضعیف بدن به شما ورزش را پیشنهاد می‌کنند.

    این مطلب را هم ببینید  مراقبت های لازم برای مبتلا نشدن به ویروس کرونا (کویید-19)

     

    انتخاب و شروع تست های روانشناسی

     

    در دوران نقاهت کرونا چه حسی دارید

    اکثر افرادی که کسانی که دچار SARS-CoV-2 می­شوند علامت ندارند. علائم در صورت بروز ۲ الی ۴ روز بعد از بیماری ظاهر می­شود و علائم از فردی به فرد دیگر متغیر است. تب یکی از شایع­ترین علائم است که در اکثر بزرگسالان ۳۸ درجه یا بالاتر است. یعنی بدن سعی دارد با ویروس مهاجم مقابله کند.حدود ۵۰% از افرادی که دچار این بیماری می­شوند، سرفه­‌ی خشک دارند. یعنی هیچ خلطی همراه با سرفه خارج نمی­شود. اما یک سوم افراد سرفه­ی همراه با خلط دارند. همینطور احساس خستگی شدید به فرد دست می­دهد. گلودرد و سردرد کم­تر شایع است. ممکن است عضلات و مفاصل درد بگیرد و دچار لرز، تهوع، استفراغ یا اسهال شوید.

    بعضی از مبتلایان ادعا داشتند که به ­سختی می­توانستند نفس عمیق بکشند و در قفسه­‌ی سینه احساس گرفتگی می­کردند. دیگران این بیماری را به سرماخوردگی شدید تشبیه کرده‌­اند. با این حال، برخی گفته­‌اند این بیماری بدترین چیزی است که تا به حال تجربه کرده‌­اند.

    از دست دادن حس بویایی و چشایی در بسیاری از بیماران گزارش شده است. بعضی از افراد دچار جوش پوستی و سیاهی انگشتان پا میشوند که به آن انگشت پای کووید می­گویند.

     

     

    آیا امکان ابتلای دوباره به کرونا وجود دارد؟

    دانشمندان هنوز درحال تحقیق پیرامون نحوه­‌ی واکنش سیستم ایمنی بدن به ویروس کرونا و کسب اطلاعات درمورد بیماری مجدد در اثر ویروس هستند. یک آزمایش روی میمون­ها نشان داد آن­ها برای بار دوم بیمار نمی­شوند. سایر تحقیقات حاکی از این است که بدن انسان بعد از گذشت چند ماه آنتی­‌بادی مورد نیاز را از دست می­دهد.

    این مطلب را هم ببینید  دانستنی های کرونایی

    اما ممکن است ویروس تا چند هفته در بدن وجود داشته باشد بنابراین توصیه‌­های رسمی درمورد شستن دست­ها، تمیز کردن سطوح و ماندن در خانه درصورت امکان را رعایت کنید. درمانی برای ویروس کرونا وجود ندارد البته اگر باید بستری شوید، بعضی داروها به کوتاه شدن مدت زمان نقاهت کمک می­کند. بعضی از روشهای سرعت بخشیدن به پروسه­‌ی درمان شبیه به مراقبت­‌هایی است که هنگام سرماخوردگی یا آنفلونزا انجام می­دهید. غذاهای سالم بخورید. اگر اشتها دارید، با ویتامین و مواد مغذی که بدن برای بهتر شدن به آن­ها نیاز دارد خود را تغذیه کنید. مصرف غذاهای شیرین یا فراوری­ شده مانند کوکی و نوشابه را محدود کنید. اگر اشتها ندارید، مجبور نیستید به زور غذا بخورید.

    مایعات زیاد بنوشید. حتی اگر میل به خوردن ندارید این کار را انجام دهید. آب همیشه گزینه­‌ی خوبی است. تب را پایین بیاورید. اگر تب یا بدن‌درد دارید، از داروهای تب‌بر مانند استامینوفن یا ایبوپروفن بخورید. حواستان باشد در هر ۲۴ ساعت بیشتر از ۳۰۰۰ میلی­گرم مصرف نکنید. این موضوع شامل استامینوفن و داروهایی مانند قرص و شربت سرماخوردگی و آنفلونزا می­شود.

    انجام تست عشق و ازدواج

     

    پرسشنامه اضطراب کرونا در اعتباریابی مقدماتی از اعتبار و روایی مطلوبی برخوردار است و می توان از آن به عنوان یک ابزار علمی و معتبر برای سنجش اضطراب کرونا ویروس استفاده نمود.

     

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    مهسا پیرمحمدی

    بِه رویاهای خود باور داشته باشید، آنها به دلیلی به شما داده شدند 👌💎

    نوشته های مشابه

    اشتراک در
    اطلاع از
    guest
    0 نظرات
    قدیمی‌ترین
    تازه‌ترین بیشترین رأی
    بازخورد (Feedback) های اینلاین
    مشاهده همه دیدگاه ها
    همچنین ببینید
    بستن
    دکمه بازگشت به بالا
    0
    افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x