روانشناسیموفقیت و انگیزشی

معرفی کتاب 7 عادت مردمان موثر اثر استفان کاوی

اگر به طور واضح بدانید که مقصدتان چیست، آسان‌تر می‌توانید در مسیر درست باقی بمانید.

  • کتاب 7 عادت مردمان موثر

    کتاب The 7 habits of highly effective people :restoring the character ethic در سال ۲۰۰۴ در امریکا چاپ و منتشر شد. این کتاب سال‌ها در فهرست پرفروش‌ترین کتاب‌ها در دنیا و از جمله نیویورک‌تایمز بود.

    افراد زیادی (بیش از ۳۰ میلون‌نفر) کتاب حاضر را خوانده‌اند و شمار زیادی از آن نتیجه گرفته‌اند. این کتاب در دسته‌بندی کتاب‌های رشد فردی و موفقیت از منظر جنبه‌های روانشناسی قرار گرفته و تاکنون به بیش از ۴۰ زبان زنده دنیا ترجمه شده است. همچنین نسخه‌ی صوتی آن به اولین کتاب صوتی غیر داستانی در تاریخ آمریکا تبدیل و منجر به فروش کتاب شد.

    برخلاف تصور عده‌ای، کتاب هفت عادت مردمان مؤثر جزو کتاب‌های انگیزشی و موفقیت محسوب نمی‌شود. بلکه به‌طور علمی به مباحث عمیق‌تری پرداخته و به تغییرات آهسته و پیوسته و بنیادین اعتقاد دارد. تغییرات بنیادینی که با کمک عادت‌ها و نهادینه‌کردن آن‌ها در درون خودمان به‌وجود می‌آید.

    این کتاب به‌عنوان اولین کتاب تأثیرگذار در زمینه‌ی کسب‌وکار در قرن بیستم نیز معرفی شده است. همچنین مرجع بسیاری از نویسندگان و محققان در سراسر جهان است.

    برای دریافت خلاصه صوتی کتاب هفت عادت مردمان موثر و ده‌ها کتابی که هر فرد باید در زندگی خود خوانده باشد، فقط کافیست پکیج 180 خلاصه کتاب توسعه فردی رابینیا را تهیه کنید.

    انتخاب و شروع تست های روانشناسی

    7 عادت موثر را در خود پرورش دهید

    ما در واقع کسی هستیم که کارهایی را به‌تکرار انجام می‌دهیم. پس برتری داشتن، فعالیت نیست، بلکه یک عادت است. شخصیت ما به‌صورت اساسی ترکیبی از عادت‌های ماست. ارسطو می‌گوید: «فکرهای شما مثل ارّه می‌ماند که فعالیت‌هایتان را برش می‌دهد.

    این مطلب را هم ببینید  معرفی کتاب طرز فکر اثر کارول دوک

    سپس فعالیت‌‌تان مثل اره، عادت‌هایتان را برش می‌دهد. دوباره عادت‌هایتان مثل اره، شخصیت‌تان را برش می‌دهد و در نهایت شخصیت‌تان مثل اره، سرنوشت‌تان را می‌بُرد.»

    عادت‌ها فاکتورهایی قدرتمند در زندگی ما هستند. چون عادت‌ها، بیشتر وقت‌ها الگوهایی پایدار و غیر ارادی هستند، پیوسته و هر روز بازگو کنندۀ شخصیت ما هستند و مایۀ تأثیرگذاری ما می‌شوند.

    به قول هوراس مان که آموزگاری بزرگ است: «عادت‌ها مانند کابل هستند. وقتی‌ آنها را به هم ببافیم دیگر از هم گسیخته نمی‌شوند.» البته خود من با قسمت آخر حرفش موافق نیستم. می‌دانم که آن‌ها از هم گسیخته می‌شوند. عادت‌ها را می‌توان فراگرفت یا فراموش کرد.

    اما این کارها به‌سرعت انجام نمی‌شوند. ترک عادت یا به‌دست آوردن پارادایم هفت عادت، یک فرایند است و نیاز به تعهدی بزرگ دارد.

    نویسنده کتاب 7 عادت مردمان موثر

    استفان ریچاردز کاوی نویسنده، مربی، تاجر و سخنرانی انگیزشی آمریکایی‌ست. او در سال 1932 متولد شد و در 80 سال زندگی خود ثروت بسیاری از طریق ورود به عرصه‌ی کتاب‌ به‌دست آورد.

    استفان کاوی یکی از اساتید «مدرسه‌ی بازرگانی جان ام. هانتس‌من» در ایالت یوتا بود و کتاب «هفت عادت مردمان موثر»، بی‌شک بهترین و محبوب‌ترین اثر اوست. خانواده و اجداد او، از اشراف و سیاست‌مداران قدیمی آمریکایی بودند و البته خود او نیز درکنار فعالیت‌های آکادمیک، بازرگانی مشهور بود.

    فضای فکری کاوی به پیتر دراکر نویسنده، و کارل راجرز روان‌شناس آمریکایی، وابسته بود و فلسفه‌ی زندگی او با عقایدی که نسبت به آموزه‌های مسیحی داشت نیز ترکیب شده است. گفته می‌شود ایده‌های کتاب پرفروش او، در حقیقت 7 نکته از تعالیم اصلی در فرقه‌ی «مورمون‌ها»ست که مدنیزه‌ و مبسوط شده است.

    این مطلب را هم ببینید  معرفی کتاب هنر شفاف اندیشیدن اثر رولف دوبلی

    7 عادت مردمان موثر کدامند؟

    1. عامل باشید
    2. شروع از پایان در ذهن
    3. نخست به اولین‌ها پرداختن
    4. برنده – برنده اندیشیدن
    5. اول فهمیدن و سپس فهماندن
    6. هم‌افزایی یا سینرژی
    7. ارّه تیز کردن
    برای گوش دادن به خلاصه ارزشمند این کتاب و 180 کتاب دیگر ، توصیه میکنیم محصول 180 خلاصه کتاب رابینیا رو تهیه کنی. با این کار میتونی مسیرتو 180 درجه تغییر بدی.
    مشاهده 180 خلاصه کتاب صوتی

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    انجام تست عشق و ازدواج

    مهسا پیرمحمدی

    بِه رویاهای خود باور داشته باشید، آنها به دلیلی به شما داده شدند 👌💎

    نوشته های مشابه

    اشتراک در
    اطلاع از
    guest
    0 نظرات
    قدیمی‌ترین
    تازه‌ترین بیشترین رأی
    بازخورد (Feedback) های اینلاین
    مشاهده همه دیدگاه ها
    دکمه بازگشت به بالا
    0
    افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x