زوج و خانواده

چشم چرانی و کنترل آن

  • چشم چرانی و کنترل آن:

    چشم چرانی یعنی چه و در چه افرادی بیشتر دیده می‌شود؟ به نگاه خیره به جنس مخالف از روی لذت چشم چرانی می گویند. سلامت فکر و روان انسان از لحاظ جنسی اهمیت بسیار زیادی دارد. زمانی که تمام ذهن افراد از افکار جنسی پر باشد توانایی حل مسائل به صورت موثر از بین می‌رود و دچار آشفتگی ذهنی می‌شود. چشم چرانی عادت و  رفتار نابهنجار ی است که بیشتر در مردان وجود دارد و باعث می‌شود تخیلات جنسی در آن‌ها افزایش یابد و موجب آسیب به روابط زناشویی می شود و راهیست برای فساد و انحرافات جنسی. بنابراین لازم است تا کنترل چشم خود را به دست بگیرید تا از آسیب زدن به خود جلوگیری کنید و نیز به حریم شخصی دیگران احترام بگذارید.

     

    راه هایی برای کنترل چشم چرانی:

    1.آگاهی از عواقب چشم چرانی

    نا آگاهی علت بسیاری از خطاهاست . اولین نکته دررابطه با راه‌های کنترل چشم چرانی این است که از آسیب‌های آن باخبر باشید. چشم آستانه تحریک بیشتری نسبت به بقيه حواس دارد و بيشترين تحريكات را از محیط دريافت مي‌كند. بر این اساس در بسیاری موارد فرد چشم چران چون امكان رسيدن به ارضای جنسی از طریق آنچه ديده برایش فراهم نمي‌شود دچار افسردگي می‌شود .عادت چشم چرانی راه را برای انواع فساد و انحرافات جنسی باز می‌کند. چشم چرانی چه در مردان و چه در زنان باعث افزایش روابط فرا زناشویی، دور شدن و دلسرد شدن زن و مرد از یکدیگر و طلاق و جدایی می‌شود. علاوه بر این در بسیاری از جوانان باعث تخیلات جنسی و خودارضایی می‌شود که آسیب های زیادی را برای فرد به دنبال دارد.

    این مطلب را هم ببینید  احساس تنهایی در رابطه عاطفی

     

    2. توجه به خداوند از راه‌ های کنترل چشم چرانی 

    همه انسان‌ها از این موضوع آگاه هستند که خداوند تمام رفتارها و انگیزه‌های درونی آن‌ها را می‌داند. زمانی که فرد چشم چران به این موضوع بیشتر اهمیت دهد و در زندگی خود به وجود خداوند آگاه باشد از کارهای خود پشیمان و خجالت زده می‌شود. علاوه براین توجه به خداوند در زندگی آرامش درونی را افزایش می‌دهد و فشارهای جنسی را کم می‌کند. ورزش‌هایی مانند مراقبه و یوگا که ارتباط شما را با خداوند بیشتر می‌کند نیز در ذهن آگاهی و ترک عادت موثر است.

    انتخاب و شروع تست های روانشناسی

     

    3. تقویت اراده در مقابل چشم چرانی

    اراده وتلاش برای تقویت اراده، رمز موفقیت تمام انسان‌های بزرگ بوده است. توانایی‌های انسان بیش از حد تصور خود او می‌باشد. تنها کافی است به خود اعتماد و باور داشته باشید. اراده، انسان را به موفقیت و خودشکوفایی در زندگی می‌رساند. برای تقویت اراده در زندگی، هر کسی باید نسبت به خود شناخت پیدا کند و هدف‌هایی را برای خود درنظر بگیرد. استفاده از راه‌کارهای تقویت اراده می‌تواند در این زمینه بسیار به شما کمک کند.

     

    4. برنامه ریزی و تعیین هدف از راه‌ های کنترل چشم چرانی 

    یکی از راه‌های کنترل چشم چرانی مشخص کردن هدف و ترسیم آن در ذهن خود می‌باشد که می‌تواند فکر شما را به مسیرهای درست معطوف کند و کم کم عادت چشم چرانی را در شما کاهش دهد. برای تمام کارها و فعالیت‌های روزانه خود با توجه به توانایی خودتان برنامه ریزی دقیق بچینید و حتما به آن‌ها عمل کنید. اگر یک روز به برنامه خود عمل نکردید تنبیه کوچکی را در نظر بگیرید این کار باعث می‌شود ذهن شما به انجام آن عمل شرطی شود و طبق برنامه پیش بروید.

    این مطلب را هم ببینید  برخورد با خیانت مردان

     

    5. امید به ترک عادت چشم چرانی

    مهم‌ترین نکته در ترک عادت چشم چرانی داشتن امید و انگیزه برای کنار گذاشتن آن است. گمان نکنید که ناپاک شده اید و تا پایان عمر گرفتار این رفتار ضد اجتماع می‌مانید. اگر بخواهید می‌توانید کنترل چشم خود را به دست بگیرید. یکی از روش‌ها، بالا بردن روحیه، تلقین و خوش بینی است که در تقویت اراده نیز کمک زیادی به شما می‌کند. هر روز جملاتی را با خود تکرار کنید که به شما انرژی مثبت می‌دهد. (من اراده قوی در ترک عادت‌های ناپسند خود دارم و اراده من هر روز قوی‌تر می‌شود).

     

     

    چشم چرانی و کنترل آن

    انجام تست عشق و ازدواج
    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    ندا رحمانی

    چه کسی میداند؟؟؟ که تو در پیله ی تنهایی خود، تنهــــایی؟ چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایــی؟ پیله ات را بگشا، تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی! ازصداي گذرآب چنان فهمیدم: تندتر ازآب روان، عمرگران میگذرد. زندگی رانفسی، ارزش غم خوردن نيست! آرزویم این است آنقدرسيربخندي كه ندانی غم چيست.

    نوشته های مشابه

    اشتراک در
    اطلاع از
    guest
    0 نظرات
    قدیمی‌ترین
    تازه‌ترین بیشترین رأی
    بازخورد (Feedback) های اینلاین
    مشاهده همه دیدگاه ها
    همچنین ببینید
    بستن
    دکمه بازگشت به بالا
    0
    افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x