مهارت‌های ارتباطی

8 راه حل برای بالا بردن روابط اجتماعی

راه های تقویت روابط اجتماعی را به شما آموزش می‌دهیم.

  • 8 راه حل برای بالا بردن روابط اجتماعی

    داشتن روابط اجتماعی قوی و مثبت نه تنها باعث لذت بردن از زندگی می شود، بلکه فواید زیادی برای روح و روان دارد. الگو گرفتن از افراد یکی از مزیت های داشتن تعاملات اجتماعی است. همچنین افزایش اعتماد به نفس، دریافت مشاوره و احساس همدردی هم از مزیت های آن است.

    نحوه بالا بردن روابط اجتماعی کار آسانی نیست. برخی به طور ذاتی برای برقراری روابط با نا آشنایان استعداد خوبی دارند. اما برخی هم به آموزش نیاز دارند تا روابطشان تقویت شود. در ادامه با رابینیا همراه شوید تا ما راه های تقویت روابط اجتماعی را به شما آموزش دهیم.

    اختلافات را بپذیرید!

    یکی از بزرگ ترین اشتباهات رایج در آداب معاشرت این است که فکر می کنیم همه شبیه به هم هستیم در صورتی که اینگونه نیست. وجود تفاوت ها یکی از دلایلی است که مانع پذیرش راحت آدم ها می شود. هیچ دو انسانی شبیه به هم فکر نمی کنند و آرزو های مشابه ندارند.

    به این نکته توجه کنید شما تا زمانی دنبال فردی باشید که شبیه به خودتان باشد به نتیجه ای نمی رسید.

    برای تقویت روابط اجتماعی باید قبول کنیم که انسان ها با یکدیگر تفاوت دارند. این تفاوت ها به کسی آسیب نمی زند. رنگ پوست، قد، چاقی یا لاغری، لهجه و… نمی تواند به روابط ما لطمه ای وارد کند.

    انتخاب و شروع تست های روانشناسی

    مهارت گوش دادن خود را تقویت کند!

    اشخاصی که پای درد و دل و صحبت های دیگران می نشینند، قدرت بیشتری در برقراری روابط اجتماعی دارند. گوش دادن یک مهارت مهم در تقویت عزت نفس در دیگران است. در اصل وقتی به حرف های دوست خود گوش می کنید، او شما را حامی خودش تصور می کند و احساس ارزشمند بودن را تجربه می کند.

    این مطلب را هم ببینید  آیا روابط و عشق های دیجیتالی، موفق است؟

    گوش دادن و درک کردن آن چیزی که دیگران می گویند یکی از مهم ترین قسمت های روابط اجنماعی است.

    برای دیگران وقت بذارید!

    اگر برای دیگران وقت صرف کنید، واقعا روابط اجتماعی خود را بالا برده ایید. این هدیه بزرگی است که به دیگران می دهید و در إزای آن محبت و دوستی را دریافت می کنید. در این جهان «زمان» اهمیت زیادی دارد.

    بسیاری از انسان ها فرصتی برای دوستانشان، عزیزان و دیگران ندارند. فناوری تا حدودی ما را برای تقویت روابط اجتماعی ضعیف کرده است.چون با بالا بردن اهمیت زمان، آن را از دیگران سلب می کنیم.

    درست است که باید قدرت نه گفتن در خود را تقویت کنید، اما اگر از تنهایی و افسردگی رنج می برید؛ باید به دیگران بها دهید.برای نجات خود از انزوا تا حد زیادی به دوستان خوب نیاز دارید. پس این بار نیاز نسیت نه بگویید و بخاطر تقویت روابط احتماعی خود، درخواست دوستانتان را قبول کنید.

     

    روابط اجتماعی

     

    ‌مهارت های ارتباطی خود را افزایش دهید!

    اگر مهارت های ارتباطی داشته باشید مطمئناً روابط اجتماعی شما تقویت می شود. به این معنا که بتوانید با دیگران به خوبی صحبت کنید و حرف های دیگران را هم بشنوید.

    برای اینکه مهارت ارتباط خود را تقویت کنید باید به موارد زیر توجه داشته باشید:

    انجام تست عشق و ازدواج
    • دوری کردن از انتقاد و عیب جویی بیش از حد و یادگیری روش صحیح انتقاد از دیگران.
    • اگر فردی به صحبت کردن نیاز دارد، به او گوش دهید و با او همدردی کنید.
    • نشان دادن خوشحالی خود از موفقیت دوستانتان.
    • دادن انگیزه در مواقع نیاز و تشویق کردن او برای انجام کارهایی که به صلاحش است.
    این مطلب را هم ببینید  چرا کینه توزی می تواند دموکراسی لیبرال را نابود کند؟

     

    در زمان برقراری ارتباط تلفن همراه را کنار بگذارید!

    اگر می خواهید روابط اجتماعی خودتان را در زمان ارتباط با دیگران بالا ببرید باید تلفن همراه خود را کنار بگذارید. بازی کردن با گوشی همراه نوعی بی احترامی به دیگران محسوب می شود. طرف مقابل شما این گونه برداشت می کند که این رابطه برای شما سرگرم کننده و مطلوب نیست. در نتیجه او هم نسبت به این ارتباط احساس بی اعتنایی می کنند.

    از واکنش های دیگران یاد بگیرید!

    برای اینکه بتوانید در آموزش بالا بردن روابط اجتماعی موفق باشید، باید از بازخورد و واکنش های دیگران یاد بگیرید. البته این موضوع به این معنی نیست که خود واقعی تان را فراموش کنید و فقط به رفتار و شخصیت دیگران توجه کنید.

    شما می توانید از دیدگاه خود، چگونگی رفتار آن ها را تحلیل کنید و نقاط مثبت و سودمند واکنش آن ها را بردارید.

    احساس همدلی داشته باشید!

    احساسات دیگران را به خوبی درک کنید و با آن ها حس همدلی داشته باشید ، تا روابط اجتماعی شما با دیگران تقویت شود.مردم اغلب چیزهایی که به شما می گویند را فراموش می کنند، اما هرگز احساس همدلیی که به او منتقل کرده ایید را هیچ وقت فراموش نمی کنند.

    همدلی باعث ایجاد ارتباط مثبت بین افراد می شود. درک احساسات و نیاز های اشخاص دیگران بدون سرزنش کردن، مشاوره دادن و یا تلاش برای رفع وضعیت اهمیت زیادی در روابط دارد.

    ارتباطات نیاز به اعتماد دارد!

    زندگی در دنیای امروز کمی رنگ بی اعتمادی به خود گرفته است.اما برای اینکه روابط اجتماعی را بالا ببرید نیاز دارید تا به دیگران نیز اعتماد کنید. قابل ذکر است که این مورد از ساده لوح بودن جداست. ابتدا باید دیگران را خوب بشناسید و بعد به آنها اعتماد کنید. هیج رابطه ای بدون اعتماد دوام ندارد.

    این مطلب را هم ببینید  روانشناسی ضمایر

     

    روابط اجتماعی

    تست های شغلی
    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    صبا دهقانپور

    خوشحالی محصول یه زندگی هدفداره، هدف رو از زندگی‌ بگیری، خوشبختی هم ازش گرفته میشه.

    نوشته های مشابه

    اشتراک در
    اطلاع از
    guest
    0 نظرات
    قدیمی‌ترین
    تازه‌ترین بیشترین رأی
    بازخورد (Feedback) های اینلاین
    مشاهده همه دیدگاه ها
    دکمه بازگشت به بالا
    0
    افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x