معرفی کتاب

معرفی کتاب اتاقی از آن خود اثر ویرجینیا وولف

وولف در این کتاب به بررسی موانع رشد خلاقیت زنان به خصوص در حیطه‌ی هنر و ادبیات، استقلال زنان، تک صدایی و مردانه‌شدنِ روایت تاریخ، فقر تحصیلی، مالی، فرهنگی زنان نسبت به مردان، نادیده گرفته شدن زنان در شاهکارهای ادبی، طرد شدن، منزوی شدن و برون رانده شدن آنان از ساختارهای قدرت می‌پردازد.

  • معرفی کتاب اتاقی از آن خود

    اتاقی از آن خود اثری از ویرجینیا وولف درباره مسئله «زن و داستان» است که در ابتدا در قالب دو سخنرانی در حضور زنان دانشجو در کمبریج برگزار شد اما بعد از آن ذهن وولف همچنان درگیر این موضوع بود. بنابراین او تصمیم گرفت مباحث را به شکل کامل‌تری در قالب کتاب ارائه کند و عنوان کتاب را از «زن و داستان» به «اتاقی از آن خود» تغییر می‌دهد. این کتاب یک سال پس از سخنرانی‌ها منتشر شد.

    محور اصلی صحبت‌های وولف به دلایل این موضوع می‌پردازد که چرا تعداد زنان شاعر و رمان‌نویس تاکنون کم بوده است. وولف در بررسی‌های اولیه خود پاسخ به این سوال را در ساختار کلی خانه و خانواده می‌بیند که نوشتن در اتاق نشیمن آسان نبود چرا که بعید بود زنی پیدا شود که حتی نیم ساعت از وقتش از آن خودش باشد. اما کتاب حاضر مسئله را به شکل دقیق‌تر و گسترده‌تری بررسی می‌کند.

    بررسی‌های وولف در کتاب نشان می‌دهد که داشتن اتاقی از آن خود شرط لازم برای حرکت به سمت آزادی‌های بعدی است اما این شرط ممکن است کافی نباشد. بنابراین مسائل دیگر هم در کتاب مطرح می‌شود که باعث به وجود آمدن یک جنبش فمینیستی شده است.

    ما در رابینیا پکیج 365 میکروبوک را برای شما کاربران عزیز تهیه و آماده کردیم تا علاوه بر خلاصه صوتی کتاب اتاقی از آن خود به صدها کتاب برتر دنیا نیز دسترسی داشته باشید.

    در قسمتی از مقدمه آمده است:

    انتخاب و شروع تست های روانشناسی

    اتاقی از آن خود سرآغاز یک جریان فکری بسیار انقلابی است که به طور کلی نظریه‌پردازی فمینیسم و به طور خاص نقد ادبی فمینیسم را شکل می‌دهد. اگرچه مسئله زن و محرومیت‌های فردی و اجتماعی او پیش از وولف و طی قرون متمادی مطرح می‌شود، وولف اولین کسی است که محرومیت‌های زن و مشکلات او را در تقابل با گفتمان‌های غالب و پیش‌فرض‌ها بررسی می‌کند. وولف و اتاقی از آن خود مرحله‌ای تازه از فمینیسم را آغاز می‌کنند.

    این مطلب را هم ببینید  معرفی کتاب از بی نظمی تا نظم اثر لیز دیون پورت

    جنبش فمینیسم تا قبل از وولف موفقیت‌های زیادی داشت که شامل امکان تحصیل، مالکیت، داشتن حق رای و بسیاری دیگر از امکانات اجتماعی و فردی دیگر برای زنان بود اما چیزی که وولف پیشتاز آن بود مرحله سوم جنبش فمینیسم نام دارد. مرحله‌ای که نقد فمینیستی نام دارد و در آن «بررسی و شناخت تاریخی و اجتماعی حرکت زن به منزله یک جریان فکری موجه در تضاد با گفتمان‌های غالب مردمدار» مطرح می‌شود.

    درباره نویسنده کتاب اتاقی از آن خود

    ویرجینیا وولف با نام اصلی آدلین ویرجینیا استفان (1882-1941) نویسنده فمینیست انگلیسی بود که در شکل دهی ادبیات مدرن نقش داشت. هرچند او بیشتر به خاطر رمان هایش، به‌ خصوص خانم دلوی (1925) و به سوی فانوس دریایی (1927) معروف شد، اما مقالات او درباره نظریه هنری، تاریخ ادبی، نویسندگی زنان و سیاست قدرت به عنوان آثاری پیشگام شناخته می شود. نامه هایی که به دوستان و آشنایان خود فرستاد، نیز دارای ارزش ادبی است.

    برای گوش دادن به خلاصه ارزشمند این کتاب و 365 کتاب دیگر ، توصیه میکنیم محصول 365 میکروبوک رو تهیه کنی. با این کار میتونی یه نسخه بهتر از خودت بسازی
    مشاهده 365 خلاصه کتاب صوتی

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    مهسا پیرمحمدی

    بِه رویاهای خود باور داشته باشید، آنها به دلیلی به شما داده شدند 👌💎

    نوشته های مشابه

    اشتراک در
    اطلاع از
    guest
    0 نظرات
    قدیمی‌ترین
    تازه‌ترین بیشترین رأی
    بازخورد (Feedback) های اینلاین
    مشاهده همه دیدگاه ها
    دکمه بازگشت به بالا
    0
    افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x