ویژگی های پرسشنامه سنجش ادراک خویشتن :
- دارای پایایی و روایی
- دارای هنجار
- موارد استفاده : پژوهش،ارزیابی
- فایل به صورت WORD / PDF می باشد.
- فایل به همراه مقاله مرتبط است .
هدف پرسشنامه سنجش ادراک خویشتن :
سنجش ادراک خویشتن
سایر مطالب پرسشنامه سنجش ادراک خویشتن :
ای. ال . شوستروم در 1962 پرسشنامه تعیین موقعیت شخص را تهیه کرد ( خدمات آزمون آموزشی وصنعتی سان دیگو، آمریکا ) که دارای 150 سئوال و 10 مقیاس فرعی است. ترکیب دو مقیاس یعنی حرمت نفس و خویشتن پذیری با 40 سئوال ادراک خویشتن را اندازه می گیرد.
مقیاس های اندازه گیری حرمت نفس و خویشتن پذیری از پرسشنامه Pio استخراج شده اند. وقتی این دو مقیاس با هم ترکیب شوند ادراک خویشتن را اندازه گیری می کنند.
حرمت نفس ( Sr )
حرمت نفس تایید خود به دلیل لیاقت یا قوت است. شامل 16 سئوال است و در هر سئوال دو انتخاب داده شده، که یکی از آنها باید انتخاب شود.
مقیاس خویشتن پذیری ( Sa )
این مقیاس تایید یا پذیرش خود را با وجود ضعف ها یا کاستی های اندازه می گیرد. دارای 26 سئوال است. پاسخگو باید یکی از دو انتخاب را علامت بزند.
نمره بالا در مقیاس خویشتن پذیری پذیرش ضعف ها یا کاستی ها را نشان می دهد. نمره پائین نشان دهنده ناتوانی در پذیرش ضعف های خود است. نیل به خویشتن پذیری مشکل تر از نیل به حرمت نفس است.
ادراک خویشتن
تفسیر همزمان مقیاس های خویشتن پذیری وحرمت نفس را می توان انعکاسی از قلمرو عمومی ادراک خویشتن ( Sp ) دانست.
سئوالات پرسشنامه تعیین موقعیت شخص به صورت مثبت ومنفی بیان شده اند.بسیاری از محققان فرض می کنند که خواننده،” متضاد” معنی سئوال مورد نظر را می داند که به طور ضمنی در سئوال مطرح گردیده است ولی بسیاری اوقات یک کلمه دارای چندین معنای معادل است، که بستگی به موقعیت خاص کاربرد آن کلمه دارد.
همچنین شما می توانید از پیشینه پژوهش های مختلف در رابینیا استفاده کنید .
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.