تفسیر تست

خانهتفسیر تست

اطلاعات بیشتر

نتیجه تست در حساب کاربری شما نیز ذخیره میشود و میتوانید در هر زمانی وارد حساب کاربری خود شوید و از منوی مدیریت تست ها تفسیر خود را مشاهده کنید.

همچنین میتوانید لینک این صفحه را برای هرکسی که دوست دارید تفسیر تست شما را مشاهده کند ارسال کنید.

تست وسواس مادزلی (MOCI)




نمرات شما در یک نگاه

search
%
0
وسواس چک کردن
%
0
وسواس شست و شو
%
0
وسواس کندی - تکرار
%
0
وسواس تردید - وظیفه شناسی





وسواس چک کردن

شما در این زیر مقیاس نمره 37.5 از 100 را کسب کرده اید که نشان دهنده درجه خفیفی از وسواس چک کردن در شما است. به نظر می رسد که شما نسبت به محیطتان از شناخت نسبتا خوبی برخوردارید اما گاهی تحت تاثیر اتفاقات و حوادث پیرامون خود قرار می گیرید، به طوری که ذهنتان را مشغول می کند و باعث می شود نسبت به برخی از موارد حساس شوید.

برای مثال، گاهی هنگام ترک یک محل احساس می کنید که لازم است مواردی که منجر به آسیب و خطر می شوند (مانند قفل بودن در و پنجره یا خاموش بودن وسایل برقی و گازی) را دوباره چک کنید، در غیر این صورت دچار اضطراب و تنش می شوید. علت این نوع افکار وسواسی این است که در این مواقع با خودتان می اندیشید که اگر این موارد را چک نکنید می تواند منجر به یک حادثه یا خطر جدی برای خودتان و اطرافیانتان شود و مسئولیت حادثه به وجود آمده بر عهده شما خواهد بود. بنابراین، برای جلوگیری از اینکه بعدا خودتان را بابت آن سرزنش نکنید، معمولا موارد مورد نظرتان را دوباره چک می کنید.




وسواس شست و شو

شما در این زیر مقیاس نمره 11.1 را از 100 کسب کرده اید که نمره بسیار خوبی است و نشان می دهد که خوشبختانه مبتلا به وسواس شستشو نیستید. به نظر می رسد شما با اینکه به نظافت فردی و محیطی تان اهمیت می دهید، اما این امر باعث نشده که انرژی فکری و جسمی تان، بیش از اندازه صرف این مسائل شود.

همچنین به نظر می رسد که شما آگاهی مناسبی از آلودگی، میکروب و یا نجاست دارید. در نتیجه دیدتان نسبت به آنها واقع بینانه است. این مسئله باعث کاهش افکار فاجعه پندارانه در این باره شده و در نتیجه از ابتلای شما به وسواس جلوگیری کرده است.




وسواس کندی - تکرار

شما در این زیر مقیاس نمره 50 از 100 را کسب کرده اید که نشان دهنده درجه خفیفی از وسواس کندی-تکرار در شما است. به نظر می رسد شما فرد کمال گرایی هستید و تمایل نسبتا زیادی دارید که فعالیت هایتان را با دقت فراوان انجام دهید، به طوری که خیالتان راحت باشد که بیشتر جزئیات آن به درستی رعایت شده است. به همین دلیل معمولا یا کارهایتان را به تعویق می اندازید و یا برای انجام آنها زمان نسبتا زیادی را صرف می کنید.

شما به جزئیات کارهایتان توجه ویژه ای نشان می دهید، به طوری که زمان و دقت نسبتا زیادی را برای انجام آنها به خرج می دهید. زیرا نادیده گرفتن جزئیات کم اهمیت، گاهی باعث ایجاد اضطراب و تشویش برایتان می شود، به طوری که نمی توانید از نتیجه کارتان، آن گونه که باید لذت ببرید.

گاهی توجه زیاد به جزئیات، باعث کاهش عملکردتان شده و سبب ایجاد اهمال کاری می شود. برای مثال هنگامی که قصد انجام کاری را دارید، ممکن است آنقدر به جزئیات گوناگون آن فکر کنید، که یک کار ساده برای شما به امری پیچیده تبدیل گردد و در نتیجه باعث شود که انجام آن را مرتبا به تعویق بیندازید و یا آن را به طور کلی رها کنید. 

توجه داشته باشید که وجود این نوع نشانه ها، نشان دهنده درجه نسبتاً خفیفی از وسواس کندی-تکرار  است و چنانچه اقدامی برای حل و درمان آن انجام ندهید، کم کم می تواند تبدیل به درجات شدیدتر و جدی تری از این اختلال بشود.




وسواس تردید - وظیفه شناسی

شما در این زیر مقیاس نمره 57.1 از 100 را کسب کرده اید که نشان دهنده درجه خفیفی از وسواس تردید-وظیفه شناسی در شما است. به نظر می رسد شما آگاهی نسبتاً مناسبی درباره توانایی ها و وظایف خود دارید، با این وجود به دلیل کمال گرایی تان، توقع نسبتا زیادی از خودتان دارید و در نتیجه گاهی وظایف و مسئولیت های سنگین تر از توانایی و امکاناتتان را به خودتان تحمیل می کنید. به همین دلیل در این گونه مواقع، فعالیت هایتان با اضطراب و تنش نسبتا زیادی همراه است، زیرا خود را موظف می دانید که تمام جنبه های آن را با دقت زیاد و با کیفیت عالی انجام دهید.

ممکن است در هنگام انجام فعالیت هایی که اهمیت بیشتری برایتان دارد، زمان قابل توجهی را صرف بازبینی ذهنی عملکردتان کنید تا مطمئن شوید کارتان را به بهترین شکل انجام داده اید. توجه داشته باشید که اگرچه در ابتدا به نظر می رسد که این گونه بازبینی های ذهنی خیالتان را از بابت وظایفتان راحت کرده و وجدانتان را کمی آرام می کند، ولی در دراز مدت باعث افزایش اضطراب عملکرد در شما شده و به وسواس های فکری تان دامن می زند.

توجه داشته باشید که وجود این نوع نشانه ها، نشان دهنده درجه نسبتاً خفیفی از وسواس تردید- وظیفه شناسی است و چنانچه اقدامی برای حل و درمان آن انجام ندهید، کم کم می تواند تبدیل به درجات شدیدتری از این اختلال بشود.




پیشنهادات
  • در ابتدا لازم است باور کنید که وسواس اختلالی است که به آن مبتلا شده اید، زیرا چنانچه آن را به عنوان ویژگی شخصیتی خود در نظر بگیرید درمان و مقابله با آن دشوارتر خواهد بود و علاوه بر این باعث ایجاد احساس درماندگی و افسردگی در شما خواهد شد.
  • افسردگی یکی از عواملی است که باعث تداوم و تشدید نشانه های وسواس می شود؛ بنابراین چنانچه مبتلا به افسردگی هستید، اول برای درمان آن اقدام کنید.
  • لیستی از فعالیت هایی که می تواند خلقتان را بالا برده و نشاط و شادی روحی را برایتان به ارمغان بیاورد، تهیه کنید و به گونه ای برنامه ریزی کنید که در طول هفته حداقل دو یا سه فعالیت از این لیست را انجام دهید.
  • ورزش منظم و خواب کافی باعث ایجاد تغییرات فیزیولوژیکی و روانی قابل توجهی در شما می شود، بنابراین حتما آنها را در برنامه روزانه خود بگنجانید.
  • افکار و باورهای منفی که باعث ایجاد اضطراب و تشدید وسواستان می شود را شناسایی کرده و آنها را یادداشت کنید.
  • در مورد باورهایتان، عمیقاً فکر کنید! سعی کنید دریابید که هر کدام از این باورها، چگونه زنجیره ای از افکار و تصاویر منفی را ایجاد می کنند که منجر به ایجاد اضطراب و در نتیجه رفتارهای وسواسی در شما می شود.
  • به دنبال شواهدی برای زیر سوال بردن باورها و افکار منفی تان باشید.
  • مهمترین عامل در تداوم وسواس، انجام رفتارهای وسواسی است که با کاهش اضطراب افکار منفی، باعث تقویت آنها می شود. بنابراین بهترین راه برای مقابله با وسواس این است که خود را وادار به جلوگیری از این رفتارها بکنید.
  • مقابله با رفتارهای وسواسی در ابتدا باعث ایجاد اضطراب می شود به همین دلیل انجام آن به تنهایی کار بسیار دشواری است، با این وجود نتیجه آن بسیار شگفت آور است؛ بنابراین توصیه می کنیم برای انجام آن از کمک یک درمانگر بهره بگیرید.
سبد خرید