تفسیر تست

خانهتفسیر تست

اطلاعات بیشتر

نتیجه تست در حساب کاربری شما نیز ذخیره میشود و میتوانید در هر زمانی وارد حساب کاربری خود شوید و از منوی مدیریت تست ها تفسیر خود را مشاهده کنید.

همچنین میتوانید لینک این صفحه را برای هرکسی که دوست دارید تفسیر تست شما را مشاهده کند ارسال کنید.

تست قدرت تخیل (PIQ)




racing
نمره کل قدرت تخیل شما
2 2

نمره کسب شده توسط شما در این آزمون 70 می باشد که نمره بالایی است و نشان دهنده قدرت تخیل زیاد شما است. این میزان از تخیل، عاملی است که کمک می کند از خلاقیت بالایی برخوردار باشید؛ به این معنا که اغلب  قادر هستید در شرایط مختلف، ایده های مبتکرانه ای را طراحی کنید. هر چند ممکن است عملی کردن برخی از این ایده ها در واقعیت، چندان ممکن و میسر نباشد.

قدرت خیال پردازی و خلاقیت زیادتان به شما کمک می کند که استعداد بالایی در فعالیت های هنری داشته باشید و به خلق آثار هنرمندانه و بدیع و یا ابداع اختراعات جدید بپردازید. با این وجود دقت داشته باشید که قدرت تخیل و خیالپردازی همانند یک شمشیر دو لبه عمل می کند و ممکن است باعث شود که تماس کافی با واقعیت نداشته باشید.

گاهی توجه زیاد شما به تصورات و تخیلات درونی تان باعث می شود که رویارویی منطقی کمی با مشکلات داشته باشید. به همین دلیل است که گاهی عملکردی که از خود نشان می دهید، چندان مناسب و کارآمد نیست. بنابراین در شرایط استرس زا و یا در مواجهه با مشکلات و چالش ها سعی کنید که دیدتان منطقی و مبتنی بر واقعیت باشد.

علاوه بر اینها، قدرت تخیل زیادتان ممکن است گاهی سبب ایجاد ترس های بیش از اندازه و غیرمنطقی در شما بشود؛ برای مثال ممکن است هنگامی که داستان های تخیلی می خوانید و یا فیلم های تخیلی مشاهده می کنید، دچار اضطراب و تنش شده و نگران بروز آن اتفاقات در واقعیت شوید. همچنین ذهن شما قادر است اتفاقات منفی را با جزئیات بسیار زیاد تصویرسازی کند و در نتیجه دچار خطای فکری پیش بینی منفی گردد، که منجر به ایجاد تشویش و ترس در شما می شود.

یکی دیگر از نقاط منفی قدرت تخیل بالا این است که گاهی در روابط و تعاملات اجتماعی تاثیر نامطلوب می گذارد. برای مثال، احتمالاً گاهی برایتان پیش آمده که در ارتباط با دیگران، بیش از آنکه سعی کنید آنها را شناخته و درک کنید، یا از دید آنها به مسئله نگاه کنید و همنوا با دنیای پدیدار شناسی شان رفتار کنید؛ طبق تصورات ذهنی خود و خیالاتی که درباره آنها ساخته اید، عمل می کنید. همین امر سبب می شود که در برخی مواقع واکنش مناسبی از خود نشان ندهید و حتی ممکن است به سبب عدم تاثیرگذاری کاری که انجام داده اید، سرخورده شوید. 

به طور کلی باید بدانید که اگرچه داشتن قدرت تخیل بالا مفید است؛ اما باید سعی کنید که آن را کنترل کرده و تنها در زمان های لازم از آن استفاده کنید؛ در غیر این صورت واکنش های شما تحت تاثیر تصورات ذهنی تان قرار گرفته و باعث عدم کارایی شما در حل تعارضات زندگی واقعی می شود.




راهکار ها

با توجه به اینکه شما به خودی خود دارای قدرت تخیل بالایی هستید، در این بخش راهکارهایی ارائه شده است که در کنترل و استفاده مطلوب از این قدرت به شما کمک می کند.

  • سعی کنید بر واقعیت های عینی و کاربردی موضوعات متمرکز شوید.
  • هنگامی که قصد دارید تصمیمی بگیرید، به واقعیت محیط، زمان و شرایطی که در آن قرار دارید، توجه داشته باشید.
  • مکان هایی که سبب افزایش خیال پردازی در شما می شوند را شناخته و حضور خود را در آن شرایط محدود کنید. همچنین سعی کنید به محض شروع افکار خیال پردازانه، محیط خود را تغییر دهید.
  • روابط اجتماعی خود را افزایش دهید و زمان هایی را برای شرکت در دورهمی ها و وقت گذراندن با دوستان و نزدیکان در نظر بگیرید.
  • اجازه ندهید ذهنتان در هر زمانی که دلش خواست به تخیل کردن بپردازد، این امر باعث اتلاف وقت شما و نیز کاهش ارتباطتان با واقعیت می شود. بنابراین زمانی از روز را مد نظر قرار دهید و تنها در آن زمان به ذهنتان اجازه خیالپردازی بدهید.
  • توجه داشته باشید که تخیلتان در جهت حرکت به سمت اهدافتان باشد. ولی در بسیاری از مواقع خیالپردازی مکانیسمی است که به وسیله آن سعی می کنید که از رو به رو شدن با مسائل و مشکلات اجتناب کنید. این گونه موارد را شناسایی نمایید و به محض اتفاق افتادن آن را متوقف کرده و سعی کنید به اصل مشکل برگردید.
  • در هنگام مواجهه با یک چالش یا مشکل، سعی کنید علاوه بر راه حل های خلاقانه و بدیع، برخی از راه حل های معقول و سهل الوصول را نیز در نظر بگیرید.
  • بسیاری از اوقات شما نه به چالشی که در حال حاضر ایجاد شده است، بلکه به تصویری که در ذهنتان است، پاسخ می دهید. پس بهتر است هنگام تصمیم گیری های خود به واقعیت های موجود دقت و توجه بیشتری داشته باشید.
  • در هفته زمان هایی را به این اختصاص دهید که درباره عملکرد خود فکر کنید. سعی کنید مواردی را بیابید که در آن قدرت تخیلتان شما را به دردسر انداخته است. سپس شیوه های جایگزین مناسب، در شرایط مشابه را بیابید.
  • در زمان هایی که تصاویر ذهنی واضح و قدرتمند در ذهنتان شکل می گیرد و باعث ایجاد تشویش و نگرانی در شما می شود، به خودتان یادآوری کنید که اینها همه در ذهن شما است و نه در عالم واقع. همچنین باور داشته باشید که قرار نیست یک موضوع یا یک رخداد، چون به ذهن شما خطور کرده است در واقعیت هم اتفاق بیفتد.


سبد خرید