ویژگی های پرسشنامه هدف پیشرفت ورزش های نوجوانان
- رده سنی : نوجوانان
- دارای پایایی و روایی (ایرانی)
- دارای تفسیر و نمره گذاری
- دارای منبع (ایرانی / خارجی)
- دارای 2 خرده مقیاس است.
- موارد استفاده : پژوهش،ارزیابی
- فایل به صورت WORD / PDF می باشد.
- فایل به همراه مقاله مرتبط است .
هدف پرسشنامه هدف پیشرفت ورزش های نوجوانان:
ارزیابی هدف پیشرفت ورزش های نوجوانان از ابعاد مختلف (تکلیف گرایی، خودگرایی)
پرسشنامه هدف پیشرفت ورزش های نوجوانان شامل موارد زیر می باشد:
این پرسشنامه دارای 12 سوال بوده و هدف آن ارزیابی هدف پیشرفت ورزش های نوجوانان از ابعاد مختلف (تکلیف گرایی، خودگرایی) می باشد.
ورزش در نوجوانان
ورزش در دوره نوجوانی مزایای زیادی به همراه دارد؛ بهبود وضعیت سلامت قلب و ریه، تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش خطر ابتلا به فشار خون، دیابت، جلوگیری از ابتلا به بیماری هایی همچون افسردگی، اضطراب و استرس، کمک به حفظ وزن سالم و جلوگیری از اضافه وزن یا چاق شدن، قوی شدن استخوان ها و ماهیچه ها، اصلاح طرز نشستن و ایستادن و … فقط برخی از پیامد های مثبت ورزش کردن در سن نوجوانی می باشند.
یک نوجوان بسته به ویژگی های بدنی و علایقش می تواند هر ورزشی را انتخاب کند؛ فوتبال، ورزش های هوازی، بدنسازی، ژیمناستیک برخی از ورزش هایی است که نوجوان به انجام آن تمایل دارند.
یک نکته مهم دیگر قبل از شروع ورزش، توجه به بیماری های زمینه ای است.
مسئولان و مدیران باید برنامه هایی را در جهت بهبود و ارتقا ورزش های نوجوانان تدارک ببیند و زمینه را برای رشد و پیشرفت اینگونه ورزش ها فراهم کنند.
ورزش به تنهایی می تواند سلامت نوجوان را تضمین کند و از آسیب های بسیاری جلوگیری کند.
لازم به ذکر است، خودگرایی و تکلیف گرایی دو مولفه مرتبط با پیشرفت ورزش نوجوانان می باشد.
تست امید میلر یک آزمون استاندارد برای سنجش میزان امید به زندگی در شما می باشد. این تست با تفسیر کامل و و ارائه راهکار می باشد.
تکلیف گرایی
تکلیف گرایی یکی از مهمترین عواملی است که میتواند به بهبود سلامت روانی و فیزیکی نوجوانان کمک کند.
ورزش نوجوانان را به انجام وظایف و تکالیف خود در دانشگاه یا مدرسه متعهد میکند و به آنها در یادگیری و پرورش مهارتهای زندگی مفیدی کمک میکند. به عنوان مثال، ورزش به نوجوانان کمک میکند تا مهارتهایی همچون همکاری، تعامل، مدیریت زمان، و رهبری را بهبود ببخشند.
همچنین، ورزش به نوجوانان کمک میکند تا از خودشان بیشتر اطمینان پیدا کنند و احساس موفقیت و پیشرفت کنند. این احساس به آنها کمک میکند تا از اهداف بلند مدت خود پیروی کنند و به دنبال آنها برای دستیابی به رویاهای خود ادامه دهند.
ورزش نوجوانان را از بدعادتیها، وابستگی به مواد مخدر، و سایر رفتارهای خطرناک دور نگه میدارد. با این حال، برای داشتن اثربخشی بیشتر، باید ورزش به درستی و به شکل سازماندهی شدهای انجام شود.
به این ترتیب، ورزش به عنوان یکی از موثرترین راهکارهای پیشگیری از مشکلات روانی و فیزیکی نوجوانان میتواند موثر باشد.
خودگرایی
خودگرایی یا مراقبت از خود به عنوان یک رفتار مرتبط با عزت نفس و اعتماد به نفس، میتواند در برخی از ورزشکاران نوجوان دیده شود.
در بسیاری از موارد، این رفتار ممکن است به دلیل نیاز به تأیید دیگران یا افزایش اعتماد به نفس باشد. با این حال، خودگرایی میتواند منجر به ازدیاد تنش و افسردگی و بهبود نامطلوب عملکرد ورزشی شود.
ورزش نوجوانان به دلیل شرایط خود به خودگرایی منجر شده و به دنبال شادی و احساس موفقیت خود هستند.
با این حال، وقتی که یک ورزشکار نوجوان خود را به قسمتی از تیم نمیپذیرد و فقط به شخص خودش تمرکز دارد، ممکن است مشکلاتی در فرد و تیمش به وجود آید. خودگرایی میتواند باعث عدم همکاری و افزایش ناهماهنگی در گروه شود و همچنین از ایجاد ارتباطات قوی و بهبود عملکرد تیمی جلوگیری کند.
برای کمک به ورزشکاران نوجوان در مقابله با خودگرایی، میتوان به آنها یادآوری کرد که ورزش تیمی است و کمک به دیگران در به دست آوردن موفقیت، به عنوان یکی از روشهایی است که میتواند به بهبود روابط و عملکرد تیم کمک کند.
همچنین، ورزشکاران نوجوان باید به این نکته توجه کنند که ورزش به تنهایی مسیری دشوارتر است و در کمک به دیگران به دست آوردن موفقیت، خود به موفقیت نزدیکتر میشوند.
برای دریافت پرسشنامه استاندارد اشتیاق در ورزشکاران (1397) کلیک کنید.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.