ویژگی های پرسشنامه کارکردهای خودجرحی کلونسکی و گلن (2011)
- رده سنی : نوجوانان
- دارای پایایی و روایی (ایرانی / خارجی)
- دارای تفسیر و نمره گذاری
- دارای منبع (ایرانی / خارجی)
- دارای 13 خرده مقیاس است.
- موارد استفاده : پژوهش،ارزیابی
- فایل به صورت WORD / PDF می باشد.
- فایل به همراه مقاله مرتبط است .
هدف پرسشنامه کارکردهای خودجرحی کلونسکی و گلن (2011):
سنجش افکار خودجرحی در نوجوانان
پرسشنامه کارکردهای خودجرحی کلونسکی و گلن (2011) شامل موارد زیر میباشد:
فهرست و سیاهه رفتاری و کارکردی خودگزارشی خود آسیب رسانی توسط کلونسکی و گلن (2009) توسعه داده شده است. این پرسشنامه از دو بخش رفتاری و کارکردی تشکیل شده است. بخش رفتاری شامل 7 سوال است. بخش کارکردی شامل دو عامل کارکردهای درون فردی (5 کارکرد: تنظیم هیجانی، ضدتجزیه ای، ضدخودکشی، ابراز آشفتگی و تنبیه خود) و بین فردی (8 کارکرد دیگر ) است و با 39 گویه سیزده نوع کارکرد را می سنجد.
این 13 کارکرد یا زیرمقیاس عبارتند از: تنظیم هیجانی، تمایز خود از دیگران، تنبیه خود، مراقبت از خود، ضدتجزیه ای، ضدخودکشی، حسجویی، تعلق به همسالان، اثرگذاری بین فردی، اثبات قدرت، ابراز آشفتگی، انتقامگیری و خودمختاری.
خود آسیب رسانی: خود آسیب رسانی در این پژوهش به دو رفتار اطلاق می شود: 1. خودجرحی بدون خودکشی که عبارت است از هر نوع رفتاری که به صورت آگاهانه و توسط خود فرد باعث آسیب بدنی اعم از زخم، درد،سوختگی،کوفتگی شود ولی انگیزه خودکشی در آن وجود ندارد و آن رفتار جزو آداب و رسوم فرهنگی نباشد. 2.خود آسیب رسانی غیر مستقیم: رفتارهایی مانند خطرجویی، مصرف مواد که اثر آسیب فوری نیست و ممکن است بعدها آشکار شود (سانسون، وایدرمن، سانسون، 1998؛ به نقل از خانی پور، 1393).
برای دریافت مبانی نظری و پیشینه پژوهش اقدام به خودکشی کلیک کنید.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.